Онлайн платформа за употребявана техника от Тайтън Машинъри

Тя е създадена за всички фермери и строители в Европа, които търсят изгодна оферта за качествена техника

Онлайн платформа за употребявана техника от Тайтън Машинъри

Екипът на Тайтън Машинъри с удоволствие съобщава за представянето на онлайн платформата за употребявани машини – used.titanmachinery.eu, създадена за всички фермери и строители, които търсят изгодна оферта за качествена техника. 

 

Case IH с нова линия съчленени трактори

 

Платформата включва секция както за използвана селскостопанска техника, така и за употребявана строителна техника в петте европейски държави, в които Тайтън Машинъри оперира: България, Германия, Румъния, Сърбия и Украйна. 

 

Всяка употребявана машина от портфолиото на ТМ преминава през задълбочен процес на реконструкция, под внимателния надзор на координиращ инженер. Специфичното оборудване е предмет на техническа експертиза и е напълно реконструирано за продължителна употреба.

 

Ако сте на пазара на селскостопанска техника, ще намерите богат избор от селскостопанско оборудване, като комбайни, хедери, 2WD трактори, 4WD трактори, пръскачки, сеялки, оборудване за обработка на почвата, оборудване за зелена линия. 

 

Предлагаме оборудване на някои от водещите марки в селското стопанство, включително Case IH, New Holland, Vadestad, John Deere, CLASS, Fendt и много други. 

 

За клиентите на строителна техника, включително подизпълнители и общини, имаме разнообразие от строителна техника за продажба, включително мини челни товарачи, компактни верижни товарачи, колесни товарачи, булдозери, багери, минибагери, валяци, преработващи машини и други. 

 

 

Предлагаме всички основни марки за строителна техника, включително Case Construction, CAT, MERLO, VOGT и др. Тайтън Машинъри прави лесно купуването и намирането на подходящата селскостопанска или строителна техника, която търсите.

 

С близо 40-годишен опит, групата на Тайтън Машинъри Инк. от САЩ притежава и управлява световна мрежа за дистрибуция на оборудване и услуги в селскостопанската и строителна индустрия. 

 

Тайтън Машинъри е най-големият дистрибутор на селскостопанска и строителна техника в САЩ и един от най-големите вносители и дистрибутори на такова оборудване в целия свят. 

 

Основният партньор на Тайтън Машинъри е CNH Industrial, който включва известни марки, сред които Case IH, Case Construction, Iveco, New Holland Agriculture и New Holland Construction. Тайтън Машинъри е и най-големият дистрибутор на CNH Industrial продукти в света.

 

Визията на Тайтън Машинъри е да бъде предпочитаният партньор на фермерите. И за това компанията е отговорна не само за предлагането на първокласни продукти, но и върху това да бъде стабилен бизнес партньор на земеделските производители. Компания, посветена и отдадена на ангажимента винаги да подкрепя селското стопанство. 

 

Визията на Тайтън Машинъри е споделена от целия търговски и технически екип, който управлява продуктите и услугите на територията на САЩ и Европа.

 

Повече информация за Тайтън Машинъри България може да получите на *4040 или на titanmachinery.bg.