Посетете изложението InterAGRO виртуално и безплатно

Земеделски стопани, агрофирми и компании могат да участват от разстояние в иновативния форум в Киев

Посетете изложението InterAGRO виртуално и безплатно

Търговско-промишлената палата в Добрич кани земеделските стопани от региона да участват виртуално в Онлайн брокерски срещи по интереси по време на международното изложение InterAGRO.

 

График на консултациите с фермери през октомври

 

Форумът ще се проведе от 28 до 30 октомври в Киев, като и в трите дни българските фермери могат да се включат в събитието, изпълнено с богата програма, теми за дискусии и участници от различни сектори на земеделието. 

 

На изложението ще бъдат представени машини, парникови технологии, лабораторно и оранжерийно оборудване. Освен това ще се акцентира върху иновации, устойчиво развитие, роботика, интелигентно управление на стопанствата. По време на форума ще се дискутират новостите в управлението на отпадъците, напояването и напоителните системи, подобряване на почвеното плодородие. 

 

Изкуствен интелект, информационни технологии, машинно обучение, сензорни и зрителни технологии, платформи за търговия са част от сферите, които също ще бъдат представени на изложението в Киев. 

 

Търговско-промишлената палата в Добрич ще съдейства за участие на земеделските производители в онлайн срещите, които са безплатни. За целта е необходима предварителна регистрация, за да се сформират групи по интереси.

 

Досегашният опит показва, че след подобно събитие поне 30 % от участниците подписват споразумения за сътрудничество с партньори от изложението. 

Добави коментар