Opico създаде навесни системи за трактори Kubota M128 и M5740

Opico създаде навесни системи за трактори Kubota M128 и M5740

След като в края на миналата година Opico представи направената по поръчка навесна система за тракторите Kubota M8540 и  M9540 с капацитет на повдигането от 1,5 тона, сега фирмата започва производството и на предни навесни системи за сериите на Kubota M128 и M5740.

Предната навесна система за серията трактори Kubota M128 има повдигащ капацитет от 2,5 тона, със или без преден ВОМ. За Kubota M5740 капацитетът на повдигане е 1,5 тона, отново със или без преден ВОМ. Тежкотоварната скоростна кутия на трактора има собствена доставка на масло, както и електро-хидравличен съединител soft-start. Това позволява плавното потегляне на трактора при превключване на съединителя при включен ВОМ.

Дизайнът на вала предоставя възможност за настройване на връзката спрямо работата, която ще се извършва. Три са позициите на свързване – фиксирани, полу-плаващи и свободно/напълно плаващи.

По-добрата маневреност на машината при работа се гарантира от вертикална сгъваща система, в която рамената се сгъват вертикално и много близо до трактора, в случай, че не се използват. Това позволява и по-добра безопасност при работа на машината.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!