Оптиком бе домакин на обучение по гаранционен сервиз за комбайни Ростселмаш

Оптиком бе домакин на обучение по гаранционен сервиз за комбайни Ростселмаш
Оптиком бе домакин на международно обучение за гаранционното обслужване и сервиз  на комбайни Ростселмаш от официалните представителства на марката за България, Румъния и Сърбия. 
 
 
В продължение на 5 дни в края на март в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора се проведе обучение  на специалисти, отговорни за гаранционното обслужване на комбайните Ростселмаш. Знанията и опитът си участниците в обучението ще прилагат при работа с автоматизираната система за онлайн въвеждане, администриране и обработка на гаранционни рекламации на руския концерн.
 
 
В следствие на ръста на продажбите на комбайни РСМ в Европа, от изключителна важност е всички машини да са обезпечени с гаранционен сервиз, доставки на гаранционни и извънгаранционни резервни части и консумативи за потребителите, както и да е гарантирано високото качество на тези услуги и бързата работа в натоварените периоди по време на жътва.  
 
В тази насока Оптиком ООД винаги е бил еталон за всички свои партньори и клиенти. 
 
 
Ростселмаш става все по-позната и предпочитана от българските земеделци марка, заради качествата си. ЗК „Сноп-2“ стана горд собственик на нов зърнокомбайн Ростселмаш, модел VECTOR 425. Земеделската кооперация обработва близо 5000 дка в землищата на Софийска област.
 
Търговският екип на Оптиком връчи подаръци и ключовете за новата придобивка на председателя на кооперацията Валентина Тодорова. Тя заедно с механизаторите от кооперацията проследи изцяло подготвянето на комбайна за транспортирането му. Г-жа Тодорова сподели, че с вълнение очаква първата жътва за кооперацията със собствен комбайн, който могат да си позволят след като години наред са търпели ограниченията и неудобствата от ползването на зърнокомбайни под наем. 
 
 
Сервизните и търговските специалисти на Оптиком проведоха първоначално обучение на механизаторите от ЗК „Сноп-2“, които ще работят с комбайна, разработен за лесно обслужване и успешна работа и в трудни условия. 
 
За предстоящия жътвен сезон от Оптиком в партньорство с Ростселмаш предлагат конкурентни цени и изгодна лизингова схема за достъпна инвестиция в нови зърнокомбайни на изплащане за 5 години с 0% лихва. Повече подробности на www.rostselmash.bg
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар