Оптиком обнови главната си търговско-сервизна база в Стара Загора(ВИДЕО)

Оптиком обнови главната си търговско-сервизна база в Стара Загора(ВИДЕО)

Оптиком ООД представи изцяло обновения търговско-сервизен център на фирмата по време на поредното събитие от кампанията „Майски вечери при Оптиком“ в Стара Загора.

В изграждането на новия търговско-сервизен център са вложени повече от 2 500 000 лева. Той е с обща ръзгъната застроена площ от 2200 кв.метра , като се състои от административни  и битови помещения и модерна зала за обучения на площ от 300 кв.м. Разполага със сервиз със съвременна диагностична и сервизна апаратура; склад за едрогабаритни части и склад за съхранение на нови машини.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:



По време на събитието управителят на Оптиком Веселин Генев подчерта, че реализацията на инвестиционната програма на компанията  показва, че дългосрочните ѝ цели и намерения на пазара на агротехника в страната, а всичко което прави е в името на своите клиенти и партньори. Това доказва и последният добавен бранд към портфолиото на Оптиком – тракторите McCormick – част от Argo Tractors. Премиерата на тракторите McCormick в България ще бъде през месец август на изложението Бата Агро от 26 до 29 август на летище Стара Загора.



По време на срещата в Стара Загора освен, че имаха възможност да разгледат обновената база,  гостите на събитието се запознаха с всички новости от продуктовата гама, която предлага за тази година фирма Оптиком, чрез впечатляваща интерактивна видео презентация.

От Оптиком отново бяха поканили Свилен Костов от Центъра за иновативно земеделие, който подробно представи пред фермерите новата ОСП 2014-2020. Той отговори и на всички поставени въпроси от присъстващите, които възникнаха по време на презентацията.



Гостите отново имаха възможност да играят в играта „Играй и спечели“. В нея бяха включени 15 машини, а шестима от участниците се възползваха от специалните цени и големите отстъпки като закупиха трактор Landini Powerfarm 100, плугове Ovlac, сеялка Monosem и др. 20 щастливци получиха специалните юбилейни ваучери с 20% отстъпка за резервни части и консумативи от Кооперация Китка.



Следващата Майска вечер ще се проведе в базата на Оптиком в Разград, с. Гецово на 3 юни – вторник от 17 часа.

На 5 юни, четвъртък предстои кулминацията на тазгодишните "Майски вечери при Оптиком" с официалното откриване на новия търговско-сервизен център в гр.Добрич, в който са инвестирани повече от 1 500 000 лева. От Оптиком са подготвят за посетителите богата програма, изключително атрактивни награди в играта „Играй и спечели“ и не на последно място много веселие.


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!