Оптиком ООД и Агростарс ООД откриха нова база за селскостопанска техника в Добрич

Оптиком ООД и Агростарс ООД откриха нова база за селскостопанска техника в Добрич

Официалният вносител на JCB, Lanidni, Laverda и Monosem за България - фирма Оптиком ООД, съвместно с партньора си Агростарс ООД, откриха своята търговско-сервизна база в град Добрич. Новата база разполага с над 500 кв.м. покрита и 4 000 кв.м. открита площ. Намира се в индустриалната част на Добрич, ул. Ангел Стоянов, № 24.

 

Лентата на новооткрития агро-център на Оптиком ООД и Агростарс ООД прерязаха кметът на Община Добрич - Детелина Николова и Управителят на Оптиком ООД - Веселин Генев. Пред дошлите над 60 фермера от региона, беше направена презентация за новите технологии в тракторостроенето и тенденциите пред развитието на българското земеделие.

 

По повод откриването на търговско-сервизната база, организаторите проведоха томбола за 5 машини на подзаводски цени.

 

Това бяха : трактор JCB Fastrac 8250, телескопичен товарач JCB Loadall 531-70 , трактор Landini Powerfarm 100, комбайн Laverda M 306 и сеялка Monosem. В Томболата се включиха 24 фермера. За всяка от машини бяха пуснати заявки за покупка, като най-силен интересът бе за трактор JCB Fastrac 8250 и Landini Powerfarm 100. Имената на спечелилите възможността да се сдобият с модерни и високотехнологични селскостопански машини на подзаводски цени, изтегли Борислав Борисов от Трактор.БГ.

 

фотоалбум с всички снимки вижте тук