Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком ООД и Агростарс ООД откриха нова база за селскостопанска техника в Добрич

Оптиком ООД и Агростарс ООД откриха нова база за селскостопанска техника в Добрич

откриване на търговско-сервизна база на Оптиком ООД и Агростарс ООД в Добрич © 2010 снимки tractor.bg

Официалният вносител на JCB, Lanidni, Laverda и Monosem за България - фирма Оптиком ООД, съвместно с партньора си Агростарс ООД, откриха своята търговско-сервизна база в град Добрич. Новата база разполага с над 500 кв.м. покрита и 4 000 кв.м. открита площ. Намира се в индустриалната част на Добрич, ул. Ангел Стоянов, № 24.

 

Лентата на новооткрития агро-център на Оптиком ООД и Агростарс ООД прерязаха кметът на Община Добрич - Детелина Николова и Управителят на Оптиком ООД - Веселин Генев. Пред дошлите над 60 фермера от региона, беше направена презентация за новите технологии в тракторостроенето и тенденциите пред развитието на българското земеделие.

 

По повод откриването на търговско-сервизната база, организаторите проведоха томбола за 5 машини на подзаводски цени.

 

Това бяха : трактор JCB Fastrac 8250, телескопичен товарач JCB Loadall 531-70 , трактор Landini Powerfarm 100, комбайн Laverda M 306 и сеялка Monosem. В Томболата се включиха 24 фермера. За всяка от машини бяха пуснати заявки за покупка, като най-силен интересът бе за трактор JCB Fastrac 8250 и Landini Powerfarm 100. Имената на спечелилите възможността да се сдобият с модерни и високотехнологични селскостопански машини на подзаводски цени, изтегли Борислав Борисов от Трактор.БГ.

 

фотоалбум с всички снимки вижте тук

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug