Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком ООД подготвя премиера за България на най-новата окопна сеялка от Monosem

Оптиком ООД подготвя премиера за България на най-новата окопна сеялка от Monosem

 

Един от най-добрите европейски производители на сеялки - френската фирма Monosem, показа на изложението EIMA 2012 в Италия, своята най-нова сеялка за окопни култури, която използва концепцията NG Plus 4.

 

Тя позволява регулиране дълбочината на изсяване, осигурява твърдо сеитбено легло и използва 2 диска за странично уплътняване на браздата.

 

Пред камерата на Трактор.БГ, Ерик Марекейл, експорт мениджър на Monosem заяви: „През следващата година ще можем да представим тази наша нова сеялка и на българския пазар, благодарение на вече 10 годишното отлично партньорство с фирма Оптиком. Това е 12 редова сеялка за царевица с междуредие от 70 до 75 см., която има хидравлично сгъване и транспортна ширина от 3 метра. Тази сеялка има както система за торовнасяне, така и малки бункери за внасяне на инсектициди. Сеялката е конструирана с рама, която е адаптивна към неравностите на почвата и гарантира отлично изсяване и стабилност в наклонени терени.

 

Сеитбените апарати са оборудвани с механична скоростна кутия, чрез която оператора може да задава нормата на изсяване. В заключение, експорт мениджъра на Monosem заяви : „ Имаме удоволствието да поканим българските зърнопроизводители да се запозначт с тази нова машина на щанда на фирма Оптиком в рамките на изложението БАТА Агро 2013, където тя ще бъде официално представена."

 

На изложението EIMA 2012 бе представена и новата редова сеялка Monsoem NX 2. Тя е оборудвана с нов усилен паралелограм за бърз контрол на дълбочината на изсяване; нова Monoshox патенотвана система за абсорбиране на вибрациите и осигуряване на висока сеитбена скорост; както и ново притъпкващо колело, което гарантира отличната кълняемост на засетите семена.

 

Сеялката ще се предлага в България в 8 редова версия с хидравлично сгъване и регулируемо междуредие от 70, 75, 76,2 и 80 см. При този нов модел бункера за торовнасяне е с обем 1500 литра. И е оборудван с иноватовната сиетма за управление нормата на торене - FertiDrive.

 

Управителя на Оптиком ООД - Веселин Генев и експорт мениджъра на Monosem - Ерик Марекейл, пред новата окопна сеялка на MONOSEM :

 

© 2012 - текст, снимки и видео - Tractor.BG

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug