Оптиком ООД пусна в действие национален телефон за удобство на клиентите

Оптиком ООД пусна в действие национален телефон за удобство на клиентите

 

Оптиком ООД, официален вносител на селскостопанска техника ( JCB, Landini, Laverda, Monosem и др )  пусна в действие национален телефон за удобство на своите клиенти и партньори.

 

Номер 070020205 може да бъде избиран от цялата страна от всички мобилни и стационарни абонати за всякакъв вид информация - запитвания за земеделски машини, сервизни услуги, резервни части за селскостопанска техника.

 

Веселин Генев, управител на фирма Оптиком заяви пред Трактор.БГ, че с новия национален номер, компанията се стреми да бъде по-близо до своите клиенти и да ги улесни максимално в комуникацията и достъпа до навременна и точна информация. Той допълни, че съвсем скоро ще отвори врати и нов център за продажба на резервни части за селскостопанска техника, намиращ се в непосредствена близост до Сервиза на Оптиком в Индустриалната зона на Стара Загора.

 

Новият магазин е на площ 350 кв.м. и ще улесни клиентите, които вече ще могат на едно място да намерят необходимите им резервни части, както и да ползват услугите на компетентните сервизни специалисти, като това ще допринесе за улеснение на множеството клиенти на фирмата.