Оптиком откри нова търговско-сервизна база за агротехника в Монтана ( ВИДЕО )

Оптиком откри нова търговско-сервизна база за агротехника в Монтана ( ВИДЕО )

Официалният вносител на селскостопанска техника с марките JCB, Landini, Laverda, Monosem, Sulky - Оптиком ООД, откри своята поредна нова търговско-сервизна база, този път в Монтана.

 

Над 350 фермери уважиха официалното откриване, а препълнените паркинги едвам събраха автомобилите на многото гости.

 

Инвестицията в обекта е по линия на публично-частното партньорство с Община Монтана и е по линия на трансграничен Европейски проект за стимулиране на изостаналите региони.

 

На официалното прерязване на лентата присъства кметът на Община Монтана Златко Живков, Управителя на фирма Оптиком Веселин Генев, както и редица официални гости, партньори и клиенти на компанията.

 

На Димитра Илиева от КП Агротруд – Инвест ООД, управителя на новия клон на Оптиком в Монтана – Алексей Върбанов, връчи официално ключовете на новозакупения от нея трактор Landini Powermondial 115 в комплектация с плуг Ovlac.

 

От фирма Оптиком изненадаха приятно земеделските производители, като само за деня на официалното откриване направиха изключително големи търговски отстъпки на изложените трактори, сеялки, торачки и почвообработваща техника. Голяма част от фермерите се възползваха от предоставената възможност да купят нови земеделски машини на преференциални цени, като към края на официалното откриване бяха договорени и продадени почти всички земеделски машини.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО:

Оптиком Монтана

 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!