Оптиком открива ново представителство в Добрич

Оптиком открива ново представителство в Добрич

ОПТИКОМ ООД открива ново представителство за Североизточна България в град Добрич. Телефони за връзка: 0887/ 407 347, 0887/ 494 855.
Освен прякото запознаване с предлаганата селскостопанска техника, клиентите от региона ще могат да получават информация за начините на финансиране за закупуването на трактори, комбайни и прикачен инвентар.

Към момента съвместно с дружеството КООПЕРАЦИЯ “КИТКА” , Оптиком има  изградена собствена търговска и сервизна база в град Стара Загора с дистрибутори в градовете Пазарджик, Пловдив, Харманли, Карнобат, Видин, Бургас, Ямбол, Павликени, Враца, Варна.

ОПТИКОМ ООД разполага с Център за селскостопанска техника, намиращ се в Индустриална зона – град Стара Загора, където се извършва обучение, гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите машини. На разположение на клиентите е 24-часов мобилен сервиз с квалифицирани технически специалисти.

От м. септември 1998г. ОПТИКОМ ООД е изключителен представител за България на LANDINI.
От началото на 2006 г. ОПТИКОМ ООД е официален представител на Италианската групировка ARGO – производител на: Трактори LANDINI, McCORMICK, VALPADANA; Комбайни LAVERDA.
 м. юли 2006г. ОПТИКОМ ООД е дилър за България на агромашините, произвеждани от английската групировка JCB.