Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком открива ново представителство в Добрич

Оптиком открива ново представителство в Добрич

ОПТИКОМ ООД открива ново представителство за Североизточна България в град Добрич. Телефони за връзка: 0887/ 407 347, 0887/ 494 855.
Освен прякото запознаване с предлаганата селскостопанска техника, клиентите от региона ще могат да получават информация за начините на финансиране за закупуването на трактори, комбайни и прикачен инвентар.

Към момента съвместно с дружеството КООПЕРАЦИЯ “КИТКА” , Оптиком има  изградена собствена търговска и сервизна база в град Стара Загора с дистрибутори в градовете Пазарджик, Пловдив, Харманли, Карнобат, Видин, Бургас, Ямбол, Павликени, Враца, Варна.

ОПТИКОМ ООД разполага с Център за селскостопанска техника, намиращ се в Индустриална зона – град Стара Загора, където се извършва обучение, гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите машини. На разположение на клиентите е 24-часов мобилен сервиз с квалифицирани технически специалисти.

От м. септември 1998г. ОПТИКОМ ООД е изключителен представител за България на LANDINI.
От началото на 2006 г. ОПТИКОМ ООД е официален представител на Италианската групировка ARGO – производител на: Трактори LANDINI, McCORMICK, VALPADANA; Комбайни LAVERDA.
 м. юли 2006г. ОПТИКОМ ООД е дилър за България на агромашините, произвеждани от английската групировка JCB.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug