Оптиком получи европейска награда за дилъри от завода на JCB в Англия

Оптиком получи европейска награда за дилъри от завода на JCB в Англия

Оптиком, официален вносител на селскостопанските машини JCB за България. получи европейска награда за дилъри, на мероприятие в завода на JCB в Англия.

 

Управителят на фирма Оптиком, Веселин Генев получи престижния приз в рамките на Дилърската конференция на JCB за 2013-а година. Наградата му бе връчена от Ричард Фокс-Марс, Директор на JCB Agriculture.

 

Оптиком е един от тримата дилъри на JCB за Европа, които получават тази награда. Тя символизира и оценява устойчивото развитие, утвърждаване и маркетиране на бранда JCB в България.

 

Дългата поредица от полеви презентации през последните години, включително "Обиколката на Северна България с камиона на JCB през 2011, участията в редица изложения и мероприятия, поредицата от обучения и семинари за фермери, организирането на специални маркетингови ходове в комбинация с отлично търговско обслужване, обезпеченост с резервни части и сервиз на най-високо ниво, доведоха в крайна сметка до увеличаване на пазарния дял на JCB - селскостопански в България.

 

В рамките на Дилърската конференция на JCB, групата посетители от България присъстваха на открити демонстрации на най-новите модели JCB, като бяха запознати и с най-иновационните технологии в бранша. В завода те видяха и прототипен дизайн на бъдещите трактори JCB Fastrac, както и юбилейно изрисувани машини JCB. През тази година заводът на JCB в Англия ще отпразнува 1 000 000 произведени машини.

 

текст: Трактор.БГ

снимки: Оптиком