Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком предлага изгодни цени на климатици за трактори и комбайни

Оптиком предлага изгодни цени на климатици за трактори и комбайни

Фирма Оптиком предлага за своите клиенти ЕКО климатици ResfriAgro за трактори и комбайнина ниски цени. ЕКО климатиците за монтаж на покрива ResfriAgro са специално създадени за работа при тежки условия в селското стопанство и успешно работят при нужда от добро филтриране на въздуха при прашна и замърсена среда.

 

Благодарение на вградения резервоар за вода не се налага инсталиране на външен такъв в задната част на кабината – монтажът е опростен без допълнителни промени. Охладителят има три поленови филтъра, така че кабината е защитета от замърсяване. Резервоарът е достатъчен за целодневна работа. Работи отлично в горещите дни и охлажда оператора.


Охладителят осигурява постоянен поток от влажен въздух към кабината чрез електрически вентилатор и специален филтър с влакна, които просмукват вода за по-нататъшно отделяне на охладения въздух. ЕКО климатикът охлажда въздуха в кабината чрез изпарението на вода, а управлението става лесно от контролния панел.

 

ПРЕДИМСТВА:

 

* работи и при изключен двигател

* подобрява работоспособността на оператора,

* минимални разходи за поддръжка,

* нисък разход на енергия и захранване само от акумулатор

* 2 години пълна европейска гаранция

* време за монтаж 3-4 часа, налична е подробна инструкция

 

Повече информация за ЕКО климатици ResfriAgro и актуални ценови оферти можете да получите от Оптиком ООД:

 

0889660052

www.opticom-bg.com

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug