Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком предлага още по-изгодни лизингови условия

Оптиком предлага още по-изгодни лизингови условия

Фирма Оптиком, която е официален вносител на бранда JCB, предлага на своите клиенти облекчени условия за закупуване на селскостопанските машини на английския производител. Схемата JCB лизинг е разработена съвместно с JCBFinance при годишна лихва от 0,018%, равна на EURIBOR.

 

 

В сезона около жътвената кампания фермерите имат отлична възможност да повишат рентабилността и производителността на стопанствата си като инвестират изгодно в подходящия модел от изключително богатата гама телескопични товарачи JCB Agri Loadall. Не случайно един на всеки три телескопични товарача, продадени по света днес, е с марка JCB. Аgri Loadall се отличават с изключителна маневреност и прецизни, лесни за управление контролни органи, така че лесно да постигат висока производителност. Мощните и ефективни двигатели JCB EcoMAX намаляват разхода на гориво с до 10%, автоматичната система за гладко возене осигурява максимален комфорт, кабината предлага удобна работна среда и безопасност.

 

Стрелите на товарачите JCB са монтирани ниско върху шасито, което прави конструкцията изключително здрава и дава максимална видимост от кабината. Гамата тeлескопични товарачи JCB Loadall се характеризира с най-високите нива на производителност – от най-компактният модел JCB 516-40, вдигащ 1,6 тона на 4 метра, с размери само 1,56 м ширина и 1,8 м височина, през най-продаваният модел 531-70 Agri до  JCB 560-80 Agri Plusс най-голям капацитет (6 тона на 8 м).

 

Изберете подходящият модел JCB товарач за Вашето стопанство и животновъдна ферма от Оптиком и си осигурете спокойствие с 5 години заводска гаранция и само 0,018% годишен лихвен процент, равен на EURIBOR.

Повече подробности ще намерите в търговските центрове на Оптиком в страната.
www.jcb-agri.bg,  нац.тел. 0700 20 205

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug