Оптиком представи нови модели трактори Landini и McCormick (ВИДЕО)

Оптиком представи нови модели трактори Landini и McCormick (ВИДЕО)

Оптиком ООД представи богата гама трактори от брандовете Landini и McCormick на изложението Бата Агро Есен 2015. Щандът на компанията беше цялостно обновен и представените по атрактивен начин машини, както и изгодните лизингови схеми, привличаха фермерите.

 

На тазгодишното изложение Бата Агро фирма Оптиком представи голяма гама от тракторите Landini. Най-голям акцент фирмата прави на серията 5H на тракторите Landini. Те са в диапазона до 115 к.с. Тракторите от тази серия са универсални и могат да бъдат използвани за много различни видове обработки като дисковане, култивиране.00605 Тракторите от серията 5H са универсални трактори и могат да служат на фермерите както на полето, така и в животновъдни ферми. Те позволяват да се агригатират челен товара, обясни Милан Табаков, дилър на Оптиком за Хасковска област.

 

 

Тракторите от серията 5H на Landini са модернизирани с новите четирицилиндрови двигатели Perkins Tier4 INTERIM, 3,4 л с двуклапанна цилиндрова глава, горивна система Common Rail, турбокомпресор и "aftercooler" тип "въздух-въздух". Проектирани и изработени по най-съвременни технологии, тези нови двигатели осигуряват по-висока мощност и въртящ момент при по-ниска консумация на гориво.Трансмисията е механична със синхронизиран реверс. Новата кабина Total Viewсъчетава елегантния италиански дизайн с удобствата и простора за максимален комфорт на оператора. Фабричната гаранция на серията Landini 5H е 2 години, а специално за Бата Агро Оптиком предостави възможност на фермерите само срещу първоначална вноска от 7399 лв без ДДС по изгодната лизингова схема Land Leasing да се сдобият с нов трактор Landini 5-100H с мощност 102 к.с. и 2 години гаранция.

 

 

Интереса на посетителите предизвика и Landini 5D High clearance– специално проектиран трактор с висок просвет, идеален за работа в зеленчукопроизводство, за окопаване, пръскане, торене в късен стадий на развитие на растенията, без увреждане, както и за работа в оризища.

 

 

Милан Табаков допълни: Друга от представените серии на Landini е тази на серията REX .

Тракторите от тази серия са в диапазона до 110 к.с. и са много компактни и могат да бъдат използвани за най-различни дейности в лозята и овощните градини.

 

Специализираните трактори Landini REX в разновидности за тесно-редови и широкоредови трайни насаждения в мощностен диапазон от 68 до 110 к.с. са напълно професионални машини, предназначени за всички механизирани операции– почвообработка, пръскане, транспорт и др. Незаменим работник в лозя и овощни градини, с нов дизайн, допринасящ за подобряване на комфорта на оператора. Кабината предоставя уютна работна среда при леснодостъпен контрол на машината.

 

На тазгодишното изложение Бата Агро Есен 2015, фирма Оптиком представя отново своя бранд McCormick,вече доказал се през годините. Акцент беше модела McCormick X7.680 със своята мощност от 212 к.с., високо тегло и кутия ZF с 40 предни и 40 задни Powershift предавки.

 

 

Трансмисията PRO DRIVE  работи в 6 диапазона, с 4 Powershift скорости във всеки от тях и осигурява роботизирано превключване на диапазоните и електрохидравлично реверсиране на движението. McCormick X7 се задвижва от най-надеждния и икономичен двигател IVECO с работен обем от 6,7 л и максимална мощност от 212 к.с. Кабината Premiereна тази серия е високотехнологична, като осигурява на оператора максимален комфорт и улеснена работа с трактора.Оборудваният с двойни гуми трактор McCormick X7 увеличава проходимостта, добавя повече тяга и по-добро сцепление и не уплътнява почвата.

 

Всички трактори McCormick от сериите X5, X6 и X7 се предлагат на българския пазар с фабрична гаранция 2 години, а в надеждността им се убедиха и гостите на Бата Агро на полето за тест-драйв.

 

 

Лизинговата програма McCormick Premium пакет, която бе стартирана на проведения преди месец Агропарад, вечепривлича своите участници. В нея се включиха още земеделски производители и по време на изложението Бата Агро, Есен 2015.

 

Всички фермери, желаещи да закупят трактор McCormick тази година, могат да се възползват от страхотните лизингови условия на Премиум пакета, който включва и двугодишно безплатно обслужване.

Верни на стремежа да са близо до своите клиенти, от Оптиком обявиха и предстоящото отваряне на ново търговско представителство в гр. Хасково, Западна промишлена зона.

 

Допълнителна информация за всички модели трактори Landini и McCormick можете да получите от официалния вносител на бранда за България- Оптиком ООД:

www.opticom-bg.com

нац.тел.: 0700 20 205


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!