Оптиком пуска премиум трактори McCormick с лизинг без оскъпяване (ВИДЕО)

Оптиком пуска премиум трактори McCormick с лизинг без оскъпяване (ВИДЕО)
Атрактивна оферта за закупуване на универсален трактор McCormick X6 предлага фирма Оптиком ООД. В момента тече програмата McCormick Premium, при която земеделските производители могат да закупят трактора от всяко търговско представителство на компанията в страната като първоначалната вноска е 15000 лв., с двугодишен лизинг без оскъпяване.
 
Интересна подробност за трактора McCormick X6 е, че той е специално разработен от Оптиком и Argo Tractors за нуждите на българските стопани – подходящ е за работа с окопни култури на 70 см., като за целта му е монтиран по-малък преден мост.
 
Мощността на тракторите в серията McCormick X6 е 122 к.с., 133 к.с. или 140 к.с. Двигателите отговарят на европейските норми за изгорели газове.
 
Трансмисията на тракторите McCormick X6 е Powershift трансмисия като има 3 предавки под товар и електро-хидравличен реверс. Отличава се с това, че много лесно се работи с нея и има достатъчно предавки в работните диапазони за работа в поле или за транспорт
 
Хидравличната система на McCormick X6 е захранвана от 2 помпи като едната захранва управлението и е 30л/мин, а другата захранва хидравличните функции в задната част на трактора и е 66л/мин. Хидравличния навес е с електро-хидравлично управление от кабината и с максимална товароподемност 5400 кг.
 
Кабината на тракторите McCormick X6 е голяма и просторна, с много добра видимост напред, назад и в страни. Кабината е взаимствана от по-големия събрат на McCormick X6, McCormick X7 като в този клас трактори това е може би най-голямата кабина на пазара. 
 
Техническо видео представяне на трактор McCormick X6 можете да видите в следващото видео:
 

 
Повече информация за предлаганите модели на тракторите McCormick може да намерите в сайта на официалният вносител на бранда за България - Оптиком ООД, www.opticom-bg.com , както и на тел: 0700 20 205

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!