Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Оптиком ще отбележи 15-години с Ден на отворените врати

Оптиком ще отбележи 15-години с Ден на отворените врати

На 25-и Октомври, в Стара Загора по случай 15 години от създаването на Оптиком ООД и откриването на Новия Център за земеделска техника фирма "Оптиком" ще проведе "Ден на отворените врати". Началото на мероприятието ще е от 11ч., в Центъра за земеделска техника - гр.Стара Загора ( на главен път за Бургас, срещу магазин Метро).

Оптиком е официален вносител за България на селскостопански машини от марките McCormick, Landini, Laverda, JCBNobili, Valpadana, Ovlac, Rinieri, Monosem, Mashio, Sulky, Универсални дискови агрегати "Кумир" и др.

С предоставянето на комплексни услуги за нуждите на фермерите, търговският център се очертава като най-новият притегателен център за заетите в агробинеса, както от региона, така и от цяла България.


Всички оферти на Оптиком

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug