Оптиком ще представи високо-производителна техника за всякакъв вид ферми на СТЕКСПО 2016

Оптиком ще представи високо-производителна техника за всякакъв вид ферми на СТЕКСПО 2016
От 30 септември до 2 октомври в село Стефан Караджово ще се проведе първият по рода си форум „СТЕКСПО 2016 – тенденциите в месодайното говедовъдство на живо“, организиран от АРМПГБ и с любезното домакинство на Агролес Димов ЕООД.
 
Събитието на терен ще събере на едно място теория и практика, работа и забавление, богат чуждестранен опит, вкусна храна с хубаво и качествено българско телешко месо. СТЕКСПО 2016 г. има за цел да привлече настоящи и бъдещи инвеститори в сектора на месодайното говедовъдство, които ще имат възможността да се запознаят на живо с тенденциите в сектора, съвременните начини за развъждане, хранене и отглеждане, ветеринарните и хигиенните изисквания и подходящото оборудване.
 
Оптиком ООД е сред участниците в събитието и ще представи оптимални решения с иновативна и високо-производителна техника за бърза и качествена работа във всякакъв вид ферми и стопанства. Гостите на СТЕКСПО ще могат да се запознаят с препоръчани от нашите специалисти машини JCB, подходящи за животновъди и да поканят лично нашия демонстрационен екип на място в своето стопанство. Ето накратко характеристиките на техниката, която ще можете да разгледате и на място на 01 октомври (събота) от 10 до 19 часа в село Стефан Караджово:
 
Телескопичен товарач JCB 531-70 Agri  
Високата маневреност на универсалните телескопични товарачи от серията JCB 531-70 Agri се гарантира чрез три режима на управление: преден управляващ мост, преден и заден управляващ мост или "рачешко движение". Машината е с мощност 109 k.c., 7 м височина на повдигане,  3100 кг товароподемност. Притежава мощен JCB двигател JCB EcoMAX diesel Т4F оборудван с 6 степенна Powershift трансмисия. Характеризира се със стилен дизайн, отлична ергономичност, висока маневреност и върхова стабилност, дори  при максимално натоварване на височина, както и фантастична видимост във всички посоки.
 
 
Телескопичен товарач JCB 525-60 Agri Plus
Товарачът JCB 525-60 Agri Plus е уникална машина заради съчетание на компактни размери от 197 см височина и 180 см широчина и постигане на максимална товароподемност от 2,5 т на уникалните 6 метра. Тази машина е подходяща не само в животновъдните ферми, но и при малки зърнопроизводителни стопанства. Машината е много близка до своите събратя от големия клас, като е със странично разположен двигател, централно разположена стрела, добре захванати преден, и заден мост към рамата за максимална бутаща сила.Този товарач е с JCB 2,5-литров двигател, с хидростатична трансмисия, задвижвана от 90-литрова аксиално-бутална помпа.
 
 
Телескопичен товарач JCB 516-40
JCB 516-40 Agri компактен телескопичен товарач е с височина от само 1,8 м и ширина 1,56 м, с височина на повдигане 4 м и е специално създаден и идеален за работа в ниски и тесни пространства - животновъдни ферми, оранжерии и др. При този модел е повишен товарният капацитет - 1600 кг. Задвижването е 4х4, двигателят е JCB Diesel by Kohler Tier3 с мощност 49 кс, трансмисията e 2-диапазонна CVT хидростатична с максимална скорост 26 км/ч. Въпреки минималните размери на товарача, кабината му е със стандартен размер - просторна, удобна и с лесен достъп.
 
 
Мини колесен товарач JCB Skid Steer 190 ECO
Отлична видимост, просторна и удобна ергономична кабина със страничен достъп. Високи експлоатационни характеристики и производителност при ниски оперативни разходи. JCB Skid steer е най-безопасният в света мини-товарач и осигурява 270° видимост, което е с 60% повече от конкурентните машини в този клас. JCB 190 e с двигател JCB Diesel by Kohler T4 с мощност 62 к.с. Задвижването е колесно 4х4, а товароподемността на машината 826 кг. JCB Skid steer е оборудван с хидростатична трансмисия, развива до 12 км/ч и повдига товарите вертикално. Машината е висока само 198 см и широка 160 см. Дължината и е 3,56 метра, при просвет 21 см и тегло от 3127 кг.
 
 
JCB осветителна кула
Осветителната кула JCB е с 9-метрова мачта с хидравлично повдигане с 4 метал-халогенни лампи, всяка с по 1000W. Осветителната кула е компактна и с разрешение за придвижване по път на територията на ЕС, което я прави лесна за дърпане и преместване на различни обекти. Осигурява високо-ефективно решение и независимост при нужда от осветяване на строителни обекти, за охрана, при организиране на събития на открито, спортни мероприятия и за приложения в селското стопанство. Дизелов генератор и светлина в едно!
 
 
Лизинг с 0% лихва за срок до 36 месеца се предлага за машини JCB, лизингът за трактори McCormick и Landini, както и за прикачен инвентар от портфолиото на Оптиком е без първоначална вноска и срок 2 или 3 години.
 
Повече информация за гамата машини, предлагани от Оптиком, търсете на www.opticom-bg.com или на телефон : 0700 20 205
 
От организаторите - Асоциация за развъждане на месодайни породи говеда в България (АРМПГБ) обещават наситена и много разнообразна програма с богато международно участие на гост лектори. За доброто настроение ще се погрижи група „Обратен ефект“, а лично Ути Бъчваров ще сготви цял 500 килограмов бик. Ще ви очакваме на СТЕКСПО 2016!

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!