Оптиком ще строи нов търговско сервизен център в Монтана

Оптиком ще строи нов търговско сервизен център в Монтана

В рамките на серия мероприятия „Майски вечери” в цялата страна Оптиком ООД на 15.05.2014 г. от 16:00 ч. заедно с кмета на Монтана г-н Златко Живков ще направи първа копка на новия си търговско-сервизен център, който ще бъде изграден на собствен парцел, обособена част на територията на Технологичен парк Монтана.


Старозагорската фирма е сред лидерите в търговията със земеделска техника, сервиз и резервни части в страната, има собствени центрове в Стара Загора, Добрич, Плевен, Павликени, Разград, Пловдив, Карнобат. Търговското представителство на Оптиком с ръководител Алексей Върбанов развива дейност в Монтана и региона от 3 години и има многобройни клиенти земеделски производители в Северозападна България.

Оптиком ООД, лидер в търговията със земеделска техника –трактори LANDINI и McCORMICK, товарачи и тракториJCB, зърнокомбайни LAVERDA, сеялки MONOSEM, торачки SULKY, плугове OVLAC, разнообразен прикачен инвентар, сервизно обслужване и резервни части,ще започне изграждане на новия си търговско-сервизен център на терен с площ от 7404 кв.м. в рамките на Технологичен Парк, Монтана, с търговски, сервизни и административни помещения и съвременно оборудване. Агроцентърът ще разполага с 1000 кв.м разгъната застроена площ. Инвестицията се очаква да достигне 1,5 млн лв и ще осигури работни места за 10 служители, както и пълноценно обслужване на земеделските производители от Северозападна България в комфортни условия с всички удобства и съвременна диагностична и сервизна апаратура, складово оборудване, зала за обучения и шоу-рум с голямо разнообразие високоефективна земеделска техника, инвентар и резервни части.


От 15 май до 5 юни под мотото „Майски вечери при Оптиком: Отворени врати в нашите бази – близо до вас” фирмата ще проведе серия вечерни събития в центровете си в Монтана, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Разград и Добрич, като ще даде възможност на фермерите от цялата страна да участват в игри с големи отстъпки за налични машини, в томболи с награди, да се консултират на място с експерт за ПРСР 2014-2012 и да видят базите и екипите на фирмата, които в последните няколко години значително се увеличиха и разшириха своето покритие.

В майската вечер на 15.05.2014 в базата на Оптиком в Монтана фермерите от района ще могат да проверят късмета си в играта „Играй и спечели”, като получат шанс да купят машини на промоционални цени, валидни за събитието, или още по-изгодно ако изтеглят талон с допълнителна отстъпка до 5 000 лв. Машините за играта в Монтана ще бъдат товарач JCB 531-70 Agri, трактори Landini Powerfarm 100 и Landini Landpower 165, 12-редова сеялка Monosem NX2 Wingfold, сеялки Maschio Pinta 500 Plusи S Maria, поливна машина Irriland Compacta, обръщателен плуг Ovlac SF 4+1, брана Maschio UFO, тороразпръсквачки Sulky X40Vision WPB и DPX 24, практична кола (UTV)JCB Workmax 800D, култиватор Zamidis Vibro и трактор Armatrac 804.


Освен възможност за изгодни покупки на нова агро техника гостите на Оптиком ще участват в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка” в чест на 20-годишния й юбилей. 20 късметлии ще получат ваучeри за 20% отстъпка за консумативи и резервни части на стойност до 20 хил.лв в срок до 20 дни от всички магазини на фирмата в страната.


По подобен начин ще протекат и следващите майските вечери, но навсякъде машините с промоционални цени ще са различни – така фермерите ще могат да посетят и повече от едно събитие, ако искат да изпробват късмета си за нужната им техника. Информация ще се публикува периодично на www.opticom-bg.com.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!