Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Оптиком увеличава сервизните си коли за жътвена кампания 2015

  • 13.05.2015 12:28
  • 1524
  • 0
Оптиком увеличава сервизните си коли за жътвена кампания 2015

Оптиком сервизна кола

Нови попълнения в автомобилния парк ще увеличат възможността за качествено и бързо обслужване на клиентите на Оптиком в страната. Нови брандирани автомобили заминаха при търговските и сервизни екипи в Монтана и Разград. До месец допълнителни нови сервизни автомобили ще обслужват клиентите в районите на Пловдив, Карнобат, Бургас и Стара Загора, съобщиха от Оптиком.
 
Вносителят на земеделска техника с марки LandiniMcCormickJCB, Monosem и др. реализира успешно стратегията си да е все по-близо до своите клиенти както със значителни инвестиции в нови удобни агро-центрове, разположени в ключови райони, така и чрез увеличаване на превозните си средства.

 
Бързата реакция е от особена важност и от Оптиком полагат усилия да удовлетворят изискванията на фермерите по отношение на качествен сервиз и доставки на техника и резервни части. Инвестицията е навременна предвид наближаващата жътвена кампания, за която от Оптиком са готови с налични на склад резервни части с изгодни цени и възможност за спешни доставки и ремонти.


 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug