Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком увеличава сервизните си коли за жътвена кампания 2015

Оптиком увеличава сервизните си коли за жътвена кампания 2015

Оптиком сервизна кола

Нови попълнения в автомобилния парк ще увеличат възможността за качествено и бързо обслужване на клиентите на Оптиком в страната. Нови брандирани автомобили заминаха при търговските и сервизни екипи в Монтана и Разград. До месец допълнителни нови сервизни автомобили ще обслужват клиентите в районите на Пловдив, Карнобат, Бургас и Стара Загора, съобщиха от Оптиком.
 
Вносителят на земеделска техника с марки LandiniMcCormickJCB, Monosem и др. реализира успешно стратегията си да е все по-близо до своите клиенти както със значителни инвестиции в нови удобни агро-центрове, разположени в ключови райони, така и чрез увеличаване на превозните си средства.

 
Бързата реакция е от особена важност и от Оптиком полагат усилия да удовлетворят изискванията на фермерите по отношение на качествен сервиз и доставки на техника и резервни части. Инвестицията е навременна предвид наближаващата жътвена кампания, за която от Оптиком са готови с налични на склад резервни части с изгодни цени и възможност за спешни доставки и ремонти.


 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug