Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком заведе български фермери в заводите на JCB (СНИМКИ)

Оптиком заведе български фермери в заводите на JCB (СНИМКИ)
За пореден път в началото на юни 2015 г. фирма Оптиком заведе свои клиенти в заводите на JCB във Великобритания
 
Българската група беше посрещната в посетителския център на JCB, а в чест на гостите на входа беше издигнат и българския флаг. Последва презентация и разглеждане на музея на JCB с интересна информация и експонати за славната история на бранда.
 
Първият продукт, създаден и разработен от създателя на компанията Джоузеф Сирил Бамфорд в неговия гараж, е бил селскостопанско ремарке с хидравлично разтоварване. Това „наследство” е в основата на сега съществуващата най-широга гама решения за товаро-разтоварни дейности и неконвенционални трактори за максимални нива на производителност. 

 
И досега иновациите са в основата на успеха на JCB. В това се увериха гостите по време на обиколката на производствените линии за трактори JCB Fastrac и телескопични товарачи, центъра за резервни части с изцяло обновени мощности и компютърна обработка на пратки 24 часа 7 дни в денонощието. 
 
 
В завода за двигатели JCB EcoMax клиентите на Оптиком се убедиха в изключителното качество на компонентите и процеса на производството. Интерес привлече и най-бързият дизелов автомобил в света - JCB Dieselmax, оборудван с двигатели JCB444, ползвани и при телескопичните товарачи, и постигнал световен рекорд на соленото езеро Бонвил от 560 км/ч през 2006.

 
Гостите от България приветства Чарлз Стивънсън, Регионален мениджър в JCB за Южна Европа. 
 
Интересна беше и туристическа обиколка на Нотингам, където гостите опитаха от вкусната домашна храна, хубава бира и колорита на най-стария пъб в цяла Великобритания Ye Olde Trip to Jerusalem, чиято история започва от 1189 г.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug