Орете повече с Kverneland Kv 2500 i-Plough

Орете повече с Kverneland Kv 2500 i-Plough
Уникална разработка на Kverneland за дълбочинно колело, захванато за основната греда ISOBUS плуга Kv 2500 i-Plow®. Почвата може да се обработва максимално близо до границите на полето, оградите или обектите. Това гарантира оптимизирането на процеса. Плугът ще е наличен на родния пазар през април 2018 г. от Тайтън Машинъри България.
 
 
Лесни настройки и висока производителност
Както всяко друго комбинирано колело за Kv 2500 i-Plow®, и това може да се регулира от кабината на трактора от всички ISOBUS терминали. Дълбочината при оран също се определя от кабината на трактора (налично като опция). Обновения дизайн на Variomat позволява настройка на работния захват, независимо от позицията на колелото. 
 
Именно за това се постига висока производителност при оран, независимо кое колело сте избрали за своя плуг.
 
При пълната версия ISOBUS i-Plough® преминаването на плуга в режим за транспортиране става само чрез натискане на бутона за транспорт на ISOBUS терминала. Автоматично се променя позицията на плуга от работно в транспортно положение.
 
Безопасен транспорт 
""trailer” концепцията при Kv 2500 i-Plow", получи награда от SIMA 2017 и може да се комбинира с колелото, захванато за основната греда. Плугът остава стабилен въпреки скоростта и следва трактора подобно на ремарке, закачено към кола. Точно за това, дори и версия с колело захванато за основната греда Kv 2500 i-Plow® е много безопасен за транспорт, както е показано на снимката " коментира Per Gunnar Kraggerud, дизайнер по механиката и електрониката - Kverneland Group Klepp.
 
Максимален комфорт
Принципа на обръщане на колелото в края на браздата е запазен дори и при варианта захванат за основната греда на плуга. Докато плуга се обръща в края на браздата дълбочинното колело плавно прави същото позиционирайки се в точната работна позиция, като по този начин се намаляват вибрациите и разтрисането на цялата машина, а това намалява умората при работа.
 
Странично захванатото комбинирано колело се предлага при версиите с 5 и 6 плужни тела.
 
 
Kverneland Group Klepp продължава да развива иновативните си идеи за по-безопасни и доходоносни процеси в земеделието.
 
Kverneland е марка на Kverneland Group
Kverneland Group е водеща международна компания произвеждаща, развиваща и дистрибутираща селскостопанска техника и обслужване. Силният фокус върху иновациите ни позволява да осигурим уникална и богата продуктова гама с високо качество. Kverneland Group предлага цялостен пакет насочен към професионалното земеделие, покривайки всички процеси от земеделието, като подготовка на почвата, сеитба, балиращо оборудване, тороразпръскване, пръскане и електронни решения. За повече информация посетете www.kvernelandgroup.com
 
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар