Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

От днес са в сила промени в регистрацията и контрола на земеделската техника

От днес са в сила промени в регистрацията и контрола на земеделската техника
Държавен вестник обнародва днес промени в Тарифата за таксите, събирани по Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника. С промените се въвежда такса в размер на 40 лв. за извършване на периодична проверка на оборудването за прилагане на продукти за растителна защита. Тя ще се събира от Земеделското министерство.
 
Таксите за извършване на годишни и сезонни технически прегледи на техниката и за издаване и подмяна на свидетелство за правоспособност да се събират от съответната областна дирекция „Земеделие”. 
 
Таксите за издаване на сертификат за одобрение или изменение на типа и за извършване на изпитване на употребявана техника ще се събират от МЗХ, става ясно от обнародваната тарифа.
 
Постановлението влиза в сила от днес, 22 март 2016 г. 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug