Парапир сервиз работи под мотото 24/7

Ремонт на селскостопански машини CLAAS, склад с резервни части на най-реномираните марки и мобилни екипи с механици са във ваша помощ по време на жътвата

Парапир сервиз работи под мотото 24/7

Повреда в селскостопанска машина, по време на жътвена кампания води до загуби. Ако имате нужда от неотложен ремонт, по което и да е време на денонощието, Парапир сервиз ООД ще го извърши.

 

Фирмата, чиято база е във великотърновското село Ресен, разполага с екип с 20-годишен опит в сферата на сервиза и резервните части за земеделска техника. 

 

24/7 може да разчитате на бързо и качествено обслужване от специалистите на Парапир сервиз за ремонт и резервни части на вашите машини CLAAS, John Deere и прикачен инвентар GASPARDO, SIPTEC и други.

 

Фирмата разполага с мобилни екипи, които ще дойдат на място, подготвени да се справят с всеки проблем по Вашата машина

 

"Нашата визия е да помагаме на клиента да получи частите, от които има нужда навреме. Наличностите ни надвишават очакванията на клиентите. Ние знаем, че доволният клиент винаги се връща, ако му даваме това, от което се нуждае, на най-добри цени, качество и навреме", споделят от Парапир сервиз.

 

Парапир сервиз е специализиран в сервизното обслужване и ремонт на трактори и комбайни CLAAS, продажба на нова и употребявана земеделска техника и резервни части.

 

 

При закупуване на трактор или комбайн CLAAS от Парапир сервиз получавате машината напълно обслужена и готова за работа.

 

Фирмата предоставя и възможност за разсрочено плащане, а доверието, изграждано с години, ги прави надежден партньор – добре познат у нас и със сътрудници в цяла Европа.

 

По време на жътвената кампания и за ваше улеснение екипът на Парапир сервиз ООД е на разположение 24 часа в денонощието.

 

Може да се свържете с Парапир сервиз ООД чрез формата за запитване на сайта или на имейл [email protected], както и по телефон директно с отделите:

 

Резервни части +359 883 410 270 ; +359 883 410 266

 

Сервиз +359 883 410 268 ; +359 883 410 267

 

Машини +359 884 200 900