Партньорство с официалния вносител на земеделска техника?

Инвестиция, от която печелите всеки ден

  • 672
  • 0
  • Новини
Партньорство с официалния вносител на земеделска техника?
Какво означава партньорството с официален вносител на техника? Какви са предимствата на оторизираните от производителя доставчици на земеделска техника и какво печелят фермерите от директната работа с тях? Ето какво отговори една от най-разпознаваемите и бързо развиващи се компании в бранша - ИНТЕРАГРИ България.
 
 
Как да разберем дали определена фирма е официален представител?
Най-лесният и сигурен начин да проверите кой е официалният партньор на всяка марка е да проверите в интернет страницата на производителя. Официалната страница на NEW HOLLAND е www.newholland.com. Когато изберете България, страницата на производителя ви насочва директно към страницата на официалният вносител за България – ИНТЕРАГРИ.
 
 
На страницата на ИНТЕРАГРИ България пък можете да видите актуалните контакти на всички локации на компанията. Много важно е да знаете, че ако някой ви предлага техника NEW HOLLAND и не намирате контактите на този доставчик на страницата на производителя, това определено означава, че ви подвеждат и то сериозно. Такива фирми нямат ангажименти към производителя и много често клиентите остават измамени. Да закупите техника от такава фирма е все едно да си купите зърнокомбайн от сергия край пътя. Още повече, че такива фирми не само не могат да дават заводска гаранция, а като неоторизирани трети страни тяхната намеса в обслужването на машини NEW HOLLAND води до отпадане на заводската гаранция. Много често земеделците биват подвеждани, че ще получат по-добра цена от такива фирми. Съветвам земеделците да не се хващат на тази въдица. Най-добрите условия за машини NEW HOLLAND предлага само и единствено официалният вносител – ИНТЕРАГРИ България. Гарантирано!   
 
Историята на един официален вносител  
ИНТЕРАГРИ България е единственият официален вносител на строителна и земеделска техника с марката NEW HOLLAND за България. За скромните 4 години, откакто фирмата е на българския пазар, тя бележи огромен ръст и развитие. Разговорите с част от многобройните клиенти на ИНТЕРАГРИ, които във времето сме срещали на различни земеделски събития, разкриват защо. В основата, е политиката на фирмата и нейният изпълнителен директор, г-н Даниел Минев, за партньорски, вместо чисто търговски взаимоотношения.
 
 
Така ИНТЕРАГРИ успешно разширява пазарния дял на NEW HOLLAND в България и днес е предпочитан партньор за много български фермери, благодарение на своите гъвкави условия и надеждни услуги. В допълнение, амбициозният екип на фирмата стартира паралелно няколко кампании в подкрепа на родния бизнес и образование. А ръководството, не спира да инвестира в разширяването на търговско-сервизна база и повишаването на квалификацията на служителите.
 
Другата важна част от успехът на ИНТЕРАГРИ България се дължи именно на директната работа със световния лидер NEW HOLLAND. Ексклузивното партньорство на двете компании дава възможност на българския вносител да предложи най-добрите условия на пазара за покупка и поддръжка на земеделска техника, най-актуалните серии и модели, и разбира се експертно обслужване.
Допълнителният бонус за всички фермери е сигурната гаранция, обезпечена от производителя и надеждният сервиз.
 
Единствената в България пълна заводска гаранция от NEW HOLLAND 
Всяка машина произведена от NEW HOLLAND има официална заводска гаранция. Единствено официалният вносител ИНТЕРАГРИ България е оторизиран от NEW HOLLAND да въвежда нови машини в експлоатация и да стартира тази гаранцията. Това ви дава сигурност и спокойствие, гарантирани от самия производител и ви предпазва от неприятни, скъпоструващи изненади или невъзможност дадена сервизна услуга да бъде извършена качествено и в срок.
 
 
Точната спецификация спрямо вашите нужди и голям избор от налични машини
ИНТЕРАГРИ България работи директно с производителя и е единствената компания, която поръчва машини директно от NEW HOLLAND за България. Това означава, че с помощта на профилираните им специалисти, вие можете да конфигурирате и поръчате всяка машина от гамата на NEW HOLLAND с точната спецификация спрямо вашите нужди.
 
 
Паралелно с това, ИНТЕРАГРИ България поддържа богата гама от машини на склад, които можете да видите и закупите при преференциални условия. На практика, купувайки от официалния вносител вие се ползвате от всички преференции и гаранцията за качество на NEW HOLLAND. Това не е така когато купувате техника от фирма прекупвач с неясен доставчик и условия.
 
Най-добрите условия за покупка
Пряката работа на ИНТЕРАГРИ България с производителя, ви подсигурява най-добрите условия за покупка на строителна и земеделска техника с марката NEW HOLLAND. Освен атрактивните ценови предложения, фирмата предлага много значими за всеки земеделски производител бонуси, по отношение на гаранцията, сервиза и доставката на вашите машини. Актуалната информация за всички специални оферти е налична както на официалния сайт на фирмата, така и във всяка от деветте търговско-сервизни бази в цялата страна.
 
 
Обслужване от екип професионалисти
Без значение дали сега избирате своята нова машина, или е време за обслужване – с ИНТЕРАГРИ България може да разчитате на квалифицирано съдействие от опитни професионалисти. Всеки член на екипа, от регионалните мениджъри, през специалистите отговарящи за резервните части, до сервизните техници преминава периодични обучения и сертификационни тестове по програми на NEW HOLLAND. Това означава, че винаги можете да се доверите на техните препоръки и услуги, защото зад тях стои опитът и стандартите за качество на самия производителя.
 
Как да познаем оригинала
Пазарът на земеделска техника у нас е динамичен. Затова ви препоръчваме преди сервизиране или покупка да направите проверка в сайта на официалния вносител или на производителя. Така ще сте сигурни, че за условията и услугите, които ще получите в дадена търговско-сервизна база, гарантира самият производител. Това ще ви даде повече свобода, повече спокойствие и ще ви спести пари от неприятни изненади. 
 
 
Повече информация може да получите на телефон 0700 46 666.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар