Pioneer с международно отличие за качество на семена при царевица

Pioneer с международно отличие за качество на семена при царевица
Американската компания Pioneer стана единствената фирма в България удостоена с медал за качество. Международното отличие е присъдено за неоспоримото качество на царевични семена, предоставяни от американския гигант. 
 
През месец октомври 2016 г. независимата швейцарска организация ICERTIAS проведе маркетингово проучване сред български зърнопроизводители, за да открие производителя или доставчик на царевични семена, който предлага най-високо ниво на качество на родния пазар. Общо 1200 земеделски производители са взели участие в проучването със свободен отговор. 
 
След анализ на данните, най-много потребители са припознали фирма Pioneer, като еталон за качество. 
 
Хибридите от Optimum® AQUAmax® продуктова линия на Pioneer са царевичните хибриди, най- предпочитани от фермерите в страната, заради пластичните им качества и високите добиви, които получават независимо от климатичните условия. Най-добре наложилите се царевични хибриди от тази продуктова линия са  P0216, P0023, P9241, P9486 и P9903. Те са високодобивни и дават стабилни добиви. 
 
Това е още едно доказателство, че царевичните хибриди в портфолиото на Pioneer са категоричният избор на българските зърнопроизводители.
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!