Pioneer спечели голямата награда на Добричкия панаир

Pioneer спечели голямата награда на Добричкия панаир
Пионер Семена България получи за поредна година голямата награда на „Добрички панаир“ АД. На церемония по награждаването компанията получи статуетка и грамота за „Най-бързо растящ пазарен дял при слънчогледовите хибриди в България“. Пионер е с водещо присъствие на българския пазар вече повече от 22 години. Семената, които предлага, са с водещ пазарен дял сред всички останали марки и са се доказали като най-високодобивни. Името на Пионер се свързва с коректност и иновативност в сферата на земеделието.
 
 
Пионер е безспорният лидер на пазара при царевицата и слънчогледа в България. Със силното си присъствие, компанията доказва за пореден път качеството на хибридите и отношението на клиентите към марката.
 
 
Слънчогледите от Pioneer Protector® продуктовата линия утвърдиха позициите си сред производителите с високите си добиви и масленост, устойчивостта към важни болести и паразити. Хибридите с марка Pioneer Protector® СИНЯ КИТКА и Pioneer Protector® МАНА предоставят на производителите сигурността, че  инвестиции им ще бъдат защитени до прибиране на реколтата. Топ хибридите от тази продуктова линия са P64LE25, P64LE99, P63LE113 и P64HE118.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!