Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Пловдивски фермери ще протестират на АГРА?

Пловдивски фермери ще протестират на АГРА?

www.selo.bg

Близо 60 фермери от Пловдивска област подкрепиха протеста на млекопроизводителите от Врачанско. Те се събраха край магистралата "Тракия", на отбивката за с. Цалапица, където останаха около час.

Пловдивските фермери приеха декларация, адресирана до българския и европейския парламент, в която изразяват възмущение от действията на полицията, "попречила на протестиращите млекопроизводители да упражнят правото си на протест".


В декларацията те отново настояха да получат целогодишна субсидия от 20 стотинки на литър мляко. Фермерите съобщиха, че протестът им ще продължи на 19 февруари, по време на откриването на Международната селскостопанска изложба "Агра" в Международния панаир в Пловдив.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug