№ 1 плуг в България от Мадара Агро

Компанията е довереният производител на родните фермери

№ 1 плуг в България от Мадара Агро

Българският производител на селскостопанска техника „Мадара Агро“ представя богата гама плугове, разработени и пригодени специално за родните условия.


Избирайки плугове “МАДАРА” получавате:


- бърза, качествена и ефективна обработка при всякакви почвени условия;
- оптимално изравняване на повърхността, поради образуваните бразди с еднаква височина;
- проста и лесна за настройка конструкция; 
- дълъг експлоатационен живот;
- отлично дълбоко заораване на вредителите;
- облекчено циркулиране на въздуха, влагата и хранителните елементи към корените на растенията;
- по-малки изисквания към теглителна сила, което води до по-ниски натоварвания върху тракторите и икономии от гориво и резервни расти за тях. 
- качество на изгодна за Вас цена;
- достъпна експертна помощ за настройка, съвети за правилна експлоатация и поддръжка;
- изключително кратки срокове за гаранционен и извън гаранционен сервиз без аналог в страната. 

 

 

Обръщателни плугове „МАДАРА„ са решение за малки, средни и големи ферми


Различните видове плугове произвеждани от „Мадара Агро“ намират широко приложение в зърно производството, лозарството, овощарството и зеленчукопроизводството от всички региони на страната и извън нея. 


Българската компания се е специализирала в проектирането и производството на навесни и полунавесни обръщателни и конвенционални плугове с лентови и цели дъски. 


Агрегатирани към трактори от 70 до 300 к.с., плуговете на „Мадара Агро“ са подходящи за оран върху плоски, наклонени и дори хълмисти полета при всички видове почви. Разстоянието между корпусите възлиза на 95 cм. и свободното пространство под рамата, достига 78 см., което осигурява комфортна работа, както на високи стърнища, така и на полета с обилни растителни остатъци.
Стандартно, обръщателните плугове “МАДАРА” са оборудвани с ефективна защита от претоварване под формата на срязващ (чупещ) болт, което гарантира по-дълъг експлоатационен живот на плуга. 

 


Голяма част от тях се предлагат в т.нар. „съставна схема“ (3+1, 4+1 и т.н.), като това дава на потребителите широка вариативност при подбора на идеалната комбинация плуг-трактор в зависимост от различните почвени типове и ангажираността на агропарка, например:

- някои обработваемите блокове са с по-тежък тип почва и/или са с по-големи наклони – с отстраняването на един от корпусите на плуга разтоварвате усилията върху трактора;
-  титулярният трактор за даденият плуг е зает с други операции, отстранявайки един от корпусите на плуга, може да го прикачите към друга по-малка теглителна машина.

 

 „Мадара Агро“: „Не можем да си позволим компромис с качеството на нашите продукти!“


„Мадара Агро“ разполага със собствена химическа лаборатория, където се извършват всички необходими химически анализи и механични изпитвания на влаганите в селскостопанските машини материали. 


Българските плугове са надежден помощник за всеки стопанин в съвременното земеделие


Всички машини произведени от „Мадара Агро“ са сертифицирани, което ги прави подходящи при кандидатстване по различни програми и проекти за отпускане на средства за модернизация на агропарка на земеделските производители.


ЕДИНСТВЕНО МАДАРА АГРО ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И 10 ГОДИНИ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ


Изборът на селскостопански машини „МАДАРА" – традиция и качество на добра цена!

 

Повече информация за портфолиото с машини на компанията може да намерите на madaraagro.com