Плуговете и дисковите брани на Grégoire Besson идват и у нас

Тайтън Машинъри България разширява портфолиото от продукти и технологични решения на българския пазар

Плуговете и дисковите брани на Grégoire Besson идват и у нас

Тайтън Машинъри България е новият официален представител за България на Grégoire Besson. Френската компания е специализирана в проектирането, производството и доставката на оборудване за почвообработка. Продуктите на Grégoire Besson ще допълнят портфолиото от високотехнологични продукти и решения на Тайтън Машинъри в сегмент плугове и дискови брани.

 

Земеделец: С правилните машини пестим време за семейството си

 

Ние от Тайтън Машинъри винаги приветстваме идеи за това, как бихме могли да разширим и допълним предлаганите от нас продукти и услуги в стремежа си да удовлетворим изискванията на клиентите си възможно най-добре. През нашата гледна точка Gregoire Besson е марка, която се вписва много добре в портфолиото ни. Доказалият се през годините производител на висококачествена и надеждна техника ще допълни продуктовата ни гама основно в частта плугове, потенциално също и брани“, сподели Филип Цветков, директор за България на Тайтън Машинъри.

 

Автоматизацията и модернизацията на оборудването са неразделна част от практиките на съвременното земеделие. Те се превръщат във важно условие за безпроблемното развитие на селското стопанство в световен мащаб. Подготовката на почвата с ефективни и интелигентни технологии е гаранция за реализирането на устойчиво земеделие. 

 

За Тайтън Машинъри България е от съществено значение да осигури на своите клиенти възможността да правят модерно земеделие и именно тук се припокриват вижданията на компанията с тези на Grégoire Besson.

 

 

За Тайтън Машинъри България 

 

Тайтън Машинъри България ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която предлага машини за селското стопанство и строителна техника, резервни части и извършва гаранционно и следгаранционно обслужване в САЩ и Европа. Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.

 

Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника. Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, високотехнологични самоходни пръскачки Agrifac, ремаркета Annaburger, високоефективни хедери MacDon, прикачен инвентар с марката Maschio Gaspardo и системи за прецизно земеделие AFS™. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 115 специзирани висококвалифицирани служители.

 

Повече информация относно портфолиото на Тайтън Машинъри България може да откриете на: кратък номер *4040, [email protected] или titanmachinery.bg