Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

По републикански път II-55 се забранява движението на селскостопанска техника

По републикански път II-55 се забранява движението на селскостопанска техника

По републикански път II-55 се забранява движението на тежкотоварни автомобили (включващо техните ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника за периода от 01. 07. 2011 г. до 30. 09. 2011 г. в интервала от 16.00 ч. до 22.00 ч., съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Забраната не важи за извършване на превози на бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и превози на живи животни.

Забраната е в сила за официални празници и почивните дни, когато се събират повече от един почивен ден.Мярката се налага с цел осигуряване на по-висока безопасност на движението.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug