Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Полева презентация на Римекс - трактори CASE IH, инвентар Vaderstad, Salford и др.- ВИДЕО

Полева презентация на Римекс - трактори CASE IH, инвентар Vaderstad, Salford и др.- ВИДЕО

трактор CASE IH от Римекс

Представяме ви видео-репортаж от полевата презентация, организирана от Римекс 1 Холдинг, край Стара Загора миналата седмица.

 

 

На събитието присъстваха над 100 земеделски производители, които видяха в действие трактори CASE IH от сериите PUMA CVX, Magnum, Maxxum, Steiger, както и прикачен инвентар на световните марки VADERSTAD, Kverneland, Salford и др. Представена бе и самоходна пръскачка Tecnoma, както и новите френски почвообработващи машини на Римекс с марката Franquet.

 

Фермерите бяха истински впечатлени от отличното полево представяне на култиватора Vaderstad Carrier 650. Той е предназначен за обработка на стърнища, подготовка за сеитба, притъпкване, надробяване на растителните остатъци и подравняване на бразди.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug