Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Полеви демонстрации на Challenger, Valtra и Great Plains провежда Варекс ООД

Полеви демонстрации на Challenger, Valtra и Great Plains провежда Варекс ООД

Фирма Варекс ООД стартира мащабна поредица от полеви презентации на селскостопанска техника с брандовете Challenger, Valtra, Great Plains, Goizin в шест региона на страната.

„Целта, която си поставяме с това мащабно демонстрационно турне е да покажем силното си  регионално присъствие в страната, каза пред Фермер.БГ Филип Лазаров, търговски директор на Варекс. Машините, които ще представяме във всеки регион са различни – в зависимост от характерните условия на работа и от нуждите на земеделските производители.

Един от основните акценти, ще бъде поставен върху по-малките гумено-верижни трактори Challenger с мощност 270 к.с., които Варекс от скоро предлага на българския пазар, както и тракторите Valtra, които са подходящи за средните и по-малките стопанства.

Първата полева демонстрация се проведе в Ямболксото село Недялско и събра десетки фермери от регион. Днес, 11 юли – се провежда втората демонстрация в село Мъглен, общ. Айтос от 11 часа.

Останалите полеви презентации на фирма Варекс ще се проведат при следния график:

16.07. в с. Избегли, Асеновград;
18.07. в с. Сарая, Пазарджик;
23.07. в с. Големо Бабино, Криводол;
25.07. в с. Българене, Левски;
14.08. в с. Ветово, Русе;
20.08. в с. Овчарово, Добрич.

Началният час на демонстрациите е 11 часа.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug