Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Полеви демонстрации на мулчери BERTI проведе Иновекс ГРУП (ВИДЕО)

Полеви демонстрации на мулчери BERTI проведе Иновекс ГРУП (ВИДЕО)
Иновекс Груп организира поредица от полеви демонстрации на едни от най-продаваните мулчери в България с марката Berti. Първата такава презентация се състоя в близост до село Белица, Ихтиманско, където се събраха над 20 фермера, които да наблюдават работата на италианските машини.
 
Мулчерите Berti са изключително производителни и се използват ежедневно, сподели по време на самата демонстрация техният собственик и домакин Иван Чубрин, който е дългогодишен клиент на фирма Иновекс. В стопанството си той има над 20 закупени мулчера за последните 10 години, като работи основно с 4-те мулчера Berti. Той сподели пред екип на Трактор.БГ, че работата с фирмата вносител – Иновекс и със самите машини е много приятна и те са по-скоро приятели и партньори.


 
По време на презентацията край село Белица бяха показани два мулчера от най-тежката серия на Berti, които се справиха чудесно с почистването на оградения високопланински горски терен. Пред Трактор.БГ повече разказа Николай Митев, управител Иновекс Груп:
 
„Тук видяхме две машини, които са един и същи модел. Най-тежкият модел на Berti, с работна широчина 2,5 метра. Моделът е EFX DT – с двойна трансмисия. Повтарям това е най-тежкият модел на марката Berti. Те се агрегатират към трактори с мощност над 150 к.с., най-ефективно работят с машини между 180 и 200 к.с. Разликата с другия ни доста продаван модел EFX MD, който е с работна дължина 2 метра, е че липсва двойна трансмисия. Но като принцип на работа машините са идентични. Berti EFX MD се агрегатира към по-малки трактори.“

 
Присъстващите на презентацията на горски терен останаха впечатлени от лекотата, с която мулчерите Berti се справиха с изчистването на терена. Те успяха за отрицателно време да зачистят пригодения терен, който беше покрит както с ниски храсти и дървета, така и с големи борови дървета. 

 
Освен показаните машини, които са подходящи за агрегатиране към по-мощни трактори, екипът на фирма Иновекс Груп обясни пред присъстващите, че поддържа цялата гама продукти на италианския производител Berti – като се започне от най-малките мулчери и косачки, които са подходящи за трактори от 12/15 к.с. до най-производителните, подходящи за трактори с мощност над 150 к.с.

 
„Традиционно Иновекс Груп има огромна наличност от модели на марката Berti, т.е. имаме модел и машина за всеки вкус и необходимост. Ще се радвам да се свържете с нас, тогава когато избирате машина, за да ви консултираме и да предложим най-добрия модел за максимален резултат с марката Berti. За толкова години Иновекс е запозната добре с необходимостите и с това кои модели са най-подходящи за дадени терени. Обикновено наш екип посещава лично терените, които следва да бъдат почиствани, за да сме максимално точни със съветите към нашите клиенти. Имаме богата гама резервни части и консумативи и може да разчитате на нас за всичко свързано с поддръжката на марката Berti”, разказа управителят на компанията. 
 

 
Повече информация за всички продукти Berti, предлагани на българския пазар, може да получите от официалния вносител – Иновекс Груп на телефон 02/841 1100 или на уеб страницата www.inovex.bg
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug