Полеви демонстрации на мулчери BERTI проведе Иновекс ГРУП (ВИДЕО)

Полеви демонстрации на мулчери BERTI проведе Иновекс ГРУП (ВИДЕО)
Иновекс Груп организира поредица от полеви демонстрации на едни от най-продаваните мулчери в България с марката Berti. Първата такава презентация се състоя в близост до село Белица, Ихтиманско, където се събраха над 20 фермера, които да наблюдават работата на италианските машини.
 
Мулчерите Berti са изключително производителни и се използват ежедневно, сподели по време на самата демонстрация техният собственик и домакин Иван Чубрин, който е дългогодишен клиент на фирма Иновекс. В стопанството си той има над 20 закупени мулчера за последните 10 години, като работи основно с 4-те мулчера Berti. Той сподели пред екип на Трактор.БГ, че работата с фирмата вносител – Иновекс и със самите машини е много приятна и те са по-скоро приятели и партньори.


 
По време на презентацията край село Белица бяха показани два мулчера от най-тежката серия на Berti, които се справиха чудесно с почистването на оградения високопланински горски терен. Пред Трактор.БГ повече разказа Николай Митев, управител Иновекс Груп:
 
„Тук видяхме две машини, които са един и същи модел. Най-тежкият модел на Berti, с работна широчина 2,5 метра. Моделът е EFX DT – с двойна трансмисия. Повтарям това е най-тежкият модел на марката Berti. Те се агрегатират към трактори с мощност над 150 к.с., най-ефективно работят с машини между 180 и 200 к.с. Разликата с другия ни доста продаван модел EFX MD, който е с работна дължина 2 метра, е че липсва двойна трансмисия. Но като принцип на работа машините са идентични. Berti EFX MD се агрегатира към по-малки трактори.“

 
Присъстващите на презентацията на горски терен останаха впечатлени от лекотата, с която мулчерите Berti се справиха с изчистването на терена. Те успяха за отрицателно време да зачистят пригодения терен, който беше покрит както с ниски храсти и дървета, така и с големи борови дървета. 

 
Освен показаните машини, които са подходящи за агрегатиране към по-мощни трактори, екипът на фирма Иновекс Груп обясни пред присъстващите, че поддържа цялата гама продукти на италианския производител Berti – като се започне от най-малките мулчери и косачки, които са подходящи за трактори от 12/15 к.с. до най-производителните, подходящи за трактори с мощност над 150 к.с.

 
„Традиционно Иновекс Груп има огромна наличност от модели на марката Berti, т.е. имаме модел и машина за всеки вкус и необходимост. Ще се радвам да се свържете с нас, тогава когато избирате машина, за да ви консултираме и да предложим най-добрия модел за максимален резултат с марката Berti. За толкова години Иновекс е запозната добре с необходимостите и с това кои модели са най-подходящи за дадени терени. Обикновено наш екип посещава лично терените, които следва да бъдат почиствани, за да сме максимално точни със съветите към нашите клиенти. Имаме богата гама резервни части и консумативи и може да разчитате на нас за всичко свързано с поддръжката на марката Berti”, разказа управителят на компанията. 
 

 
Повече информация за всички продукти Berti, предлагани на българския пазар, може да получите от официалния вносител – Иновекс Груп на телефон 02/841 1100 или на уеб страницата www.inovex.bg
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!