Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Поредно международно отличие за тракторите LS

Поредно международно отличие за тракторите LS

снимка: © LS Tractor

Тракторите с марка LS получиха своето поредно международно отличие на Агришоу, което се проведе в Сао Пауло, Бразилия. Отличието, което получиха е в категория Награда на дилърите 2015. 
 
Тракторът R60 бе отличен, като Трактор за 2015 година. На Агришоу тракторите се разделят и оценяват в четири различни категории, както следва:
 
- трактори до 80 к.с.; 
- трактори от 80 до130 к.с.; 
- трактори от 130 до 200 к.с.;
- трактори над 200 к.с.
- трактори в специална категория 
 
Победителят бе избран на база сумиране на точките от националния вот (20%), медии в сектора (10%) и техническото жури на събитието, състоящо се от шестима специалисти, от различни региони на Бразилия (70%).
 
LS получи най-висока оценка, заедно с производителите на трактори с марки като John Deere, New Holland и Massey Ferguson. Тракторите LS се отличиха в категорията за специален трактор, благодарение на своята функционалност, дизайн и иновативни технологии. 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug