Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Pottinger актуализира своята гама косачки от серията Classic с четири нови модела

Pottinger актуализира своята гама косачки от серията Classic с четири нови модела

 

Pottinger напълно преработи класическата гама от предни навесни косачки и пусна четири нови модела в линията Classic.

 

Дисковите косачки NOVACAT 261 и 301 са с  работна ширина от 2,62 метра и 3.04 м и са оборудвани стандартно със система за бърза смяна на ножовете за още по-оптимално обслужване на машината.

 

Другите два нови модела са от серията EUROCAT -  EUROCAT 271 и 311, които имат  работна ширина от 2,7 м и 3,05 м. Тези бар косачки са добре познати със своята изчистена кройка, отличен клиренс и възможността за централно регулиране височината на косене.

 

Новите модели косачки са направени по-леки и с компактен дизайн, за да  работят по-лесно, казват от Pottinger.

 

В допълнение към новия изглед, разработените нови модели косачки са фокусирани върху целта  - всичко да става по-лесно. Достъпът за проверка нивото на маслото е улеснен, като индикаторът е монтиран на предавателната кутия на косачката. Дисковете сега могат да се коригира по-лесно и бързо като цяла  група.

 

Ако е необходимо, косачки могат да бъдат доставени с хидравлично сгъване на страничния предпазител.

С новите модели косачки Pottinger за пореден път показа, че функционалност и дизайн могат да бъдат добре съчетани и да работят перфектно в селскостопанските технологии.

 

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug