Pöttinger Jumbo 7000 спечели награда във FARM MACHINE 2022

Фуражните ремаркета от серията се окичиха със златен медал в категорията “Събиране на фуражи”

Pöttinger Jumbo 7000 спечели награда във FARM MACHINE 2022

Австрийските саморазтоварващи се фуражи ремаркета на Pöttinger от серията Jumbo 7000 спечелиха първо място в категория “Събиране на фуражи” в престижната надпревара FARM MACHINE 2022. Трактор.БГ бе част от журито в конкурса.

 

Massey Ferguson 8S спечели приза за най-добър трактор за 2022

 

Сериятa Jumbo 7000 имаше два много силни конкурента в лицето на Kverneland Vicon FixBale 500 и Krone EasyWrap, които обаче не можаха да се преборят за почетното отличие. Невероятното при Pöttinger  Jumbo 7000 е това, че ремаркето е подходящо за трактори до 500 к.с, което го прави единственият модел на пазара днес, с такава възможност.

 

Иновативната и интелигента система за товарене, които неминуемо улесняват работата на фермера беше другата голяма опция, която наклони везните именно към Jumbo 7000.

 

 

“Pöttinger в серията си Jumbo 7000 са създали една истинска алтернатива на фуражокомбайн”, коментира Евелин Шмайлцл също  член на журито в конкурса.

 

Новата жетварка при JUMBO се измества под налягане. Чрез централното отключване на ножовете с бутон те могат да бъдат автоматично демонтирани без инструменти. Цялата ножодържачка може да се премести настрани надеждно и комфортно и така лесно да се почисти. По желание може да се поръча устройство за автоматично почистване на ножовете без изваждане.

 

 

Третото и най-голямо поколение на серията Jumbo идва и с много нови допълнителни елементи:

- 48 ножа на режещия блок Powercut , които позволяват теоретична дължина на рязане от 34 мм

- Възможни са до 400 kg/m3 компресия. Операторите могат да избират между три режима: бързо зареждане, средна компресия и висока компресия. А в съответствие от избора, три сензора управляват интелигентно предната част.

- Ремаркетата от серията дават и повече от половин тон товароносимост за транспортни задачи.

 

Ремаркетата са произведени от най-висококачествени материали и отговарят на най-новите стандарти при производството на такъв тип техника. Произведени са с прецизно майсторство и се отличават с модерен дизайн.

 

Очаквайте победителите и в другите 11 категории на FARM MACHINE 2022.

Добави коментар