Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Pottinger представя нова косачка, балировачка и комбинирано ремарке през 2010 г.

Pottinger представя нова косачка, балировачка и комбинирано ремарке през 2010 г.

снимка: Pottinger

Много новости предлага на пазара през тази година австрийският производител на селскостопанска техника Pottinger – косачен агрегат Novacat T8, четирироторна балировачка ТОР 1252,  универсални сеялки Terrasem, комбинирани ремаркета Jumbo-Combiline.

Косачен агрегат с голяма работна ширина Novacat T8. В комбинация с фронтална косачка работната ширина достига 13 м. Във версията ED машините са оборудвани с роторна сенообръщачка за ускоряване на процеса на изсушаване.

Новата четирироторна балировачка ТОР 1252 е другата новост от Pottinger. Работната ширина на машината варира от 9,50 до 12,50 м. Балировачката има оригинално хибридно задвижване – предните ротори са с хидравлично задвижване, а задните – с механично.

Pottinger представя също универсалните сеялки Terrasem – от С6 до С8. Те са оборудвани с двудискови ралници, централен механизъм за регулиране на силата на налягането на ралниците (50-130 даН) и бункер с голям обем.

Комбинирани ремаркета Jumbo-Combiline - едно от вече признатите нововъведения на австрийската компания. На пазара през тази година са четири нови модела, които са оборудвани с високопродуктивен ротор-раздробител, вдигащи се ножове и удобна табло за управление Power-Control.

Роторите-раздробители може да са оборудвани със специални почистващи механизми, които почистват ножовете при вдигането на режещия апарат. Ремаркетата се предлагат във вариант с хидропневматична ходова част или шаси тип Boogie.

На световното селскостопанско изложени Агритехника в Хановер през изминалата година комбинираните ремаркета Jumbo-Combiline бяха избрани от немските журналисти за машина на 2010 година.
 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug