Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Повече земеделска техника на започващото днес изложение АГРА 2012

Повече земеделска техника на започващото днес изложение АГРА 2012

щанд на Римекс - АГРА 2012

Днес в Пловдив стартира селскостопанското изложение АГРА 2012. Официалното откриване е предвидено за 11.30 ч. Специализираното изложение ще продължи до 10-и Март.

 

В първия ден ще бъде обявено създаването на българо-американско дружество между "Римекс 1 Холдинг" и „Титан Машинъри Инкорпорейтед“ от САЩ - Титан Машинери България. Така най-големият дилър на CNH в световен мащаб стъпва в България с намерение да навлезе в Източна Европа.


Целта на новото дружество е внедряване на американския опит в земеделието, прилагането му в мениджмънта, продажбите и сервиза на селскостопанска техника, обяснява президентът на „Римекс“ Румен Лазаров. След експанзията ни в Румъния това ще ни даде възможност да постигнем целите си в Източна Европа и допълнително да се възползваме от глобалната икономика на агробизнеса, заявява Дейвид Майер, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на „Титан Машинъри Инкорпорейтед“ .


Очаква се по време на АГРА 2012 още много български компании да намерят делови партньори от чужбина. Експозициите на директни и представени фирми от 25 държави ще бъдат разположени в 4 палати и откритите площи край тях в панаирния комплекс в Пловдив.


Конференции, семинари и делови срещи по актуалните проблеми на агробизнеса са включени в съпътстващата програма. Тя ще стартира още първия ден с кръгла маса, в която ще участват министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов и екип на ведомството. Те ще представят новите законодателни предложения за Общата селскостопанска политика през периода 2014-2020 г. и ще се проведе дискусия за нейното бъдеще.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug