Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Предизборно в петък МЗХ изплати проекти по мерки 121 и 214 от ПРСР

Предизборно в петък МЗХ изплати проекти по мерки 121 и 214 от ПРСР

В последния работен ден преди парламентарните избори в ДФ „Земеделие” бяха подписани договори на стопани за изплащане на субсидиите по две от мерките от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013. Този предизборен ход на министерството обаче нямаше как да компенсира слабата му работа през мандата на Тройната коалиция, както и да мотивира фермерите да гласуват за настоящите си управници.

От информация, публикувана на 3 юни (петък)на интернет страницата на ДФЗ става ясно, че са подписани 229 договора за отпускане на финасова помощ по мярка 121 „Модернизация на селските стопанства”, а общата стойност на одобрените разходи по тях са 99 478 654 лв. Посочено е още, че над 3 850 000 лв. субсидии  е изплати ДФЗ на 649 земеделски стопани, кандидатствали по мярка 214  „Агроекологични плащания” от ПРСР 2007-2013. Средствата са изплатени на кандидати, за които са извършени всички необходими проверки за допустимост. Резултатите не са показали несъответствия с изискванията за подпомагане, посочват от Фонда.

Логичният резултат обаче видяхме всички - при слаба работа през целия мандат, нямаше как хората да се подлъжат само заради дългоочакваното изплащане на проекти по ПРСР.

източник: Фермер.БГ

Коментари
милен
на 13.09.2011 17:50:17
супер, но са трудни въпросите........[:rtfm:][jega]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug