Представители на японския завод за трактори - ISEKI, посетиха фирма Сатнет

Представители на японския завод за трактори - ISEKI, посетиха фирма Сатнет

Представители на японския завод за трактори - ISEKI, посетиха фирма Сатнет, която е базирана в Карлово. Целта на посещението е във връзка с подписването на договор за официално представителство на новите трактори ISEKI за България.

 

На срещата в Карлово присъстваха търговски мениджъри на японския завод ISEKI, както и дилъра на ISEKI Германия, който заема най-голяма пазарен дял за продуктите на компанията в Европа.

 

В началото на месец Юли, фирма САТНЕТ ще внесе в България нови модели трактори ISEKI, които ще бъдат представени официално за първи път на нашия пазар на земеделска техника. През Август се очаква да пристигнат още нови трактори ISEKI, включително от най-големите модели с кабина.

 

Фирма САТНЕТ, която е известна на българския пазар с дългогодишния внос и сервизиране на японски трактори като Kubota, Iseki, Yanmar, Shibaura, Mitsubishi и др. разкри пред Трактор.БГ, че по повод стартирането продажбите на нови трактори Исеки, първите бройки ще бъдат пуснати в продажба на изключително конкурентни цени. За земеделските стопани са подготвени и атрактивни схеми за финансиране покупката на нови трактори и земеделски инвентар.

 

Новите модели трактори ISEKI„ които фирма Сатнет ще пусне на пазара ще са : ISEKI TM 3265 , ISEKI TH 4335, ISEKI TG 5470 и  ISEKI TJ 75.

 

По време на срещата с гостите от Япония и Германия, бе посетена и базата за производство на плугове и прикачен инвентра, които се реализират на пазара в комплектации с малогабаритни и компактни трактори от фирма Сатнет - Карлово.


* Очаквайте снимки и видео от пристигането на новите трактори ISEKI в България