Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Премиум тракторът CASE IH Optum CVX печели доверието на заклетите фенове (СНИМКИ)

Премиум тракторът CASE IH Optum CVX печели доверието на заклетите фенове (СНИМКИ)

CASE IH Optum CVX

Официално представеният в Европа само преди няколко месеца трактор CASE IH Optum CVX, който получи престижната награда „Машина на годината 2016“ вече бързо разнася славата си сред феновете на марката. Този трактор е пълен с модерни технологични решения. Това, с което категорично грабва фермерите е усещането за премиум комфорт в луксозната си кабина. Тя пък се явява логично съчетание с красивия и агресивен външен дизайн на машината.
 
Case IH OPTUM CVX се предлага в два модела: Case IH OPTUM CVX 300 и Case IH OPTUM CVX 270, съответно с мощност 300 и 270 к.с.  Двигателят на новата серия е 6,7-литров FPT Hi-eSCR, който покрива последните изисквания за вредни емисии - Tier IV Final. Новата изключително здрава безстепенна трансмисия е разработена специално за надеждно предаване на високите теглителни изисквания, генерирани от двигатели с мощност над 300 к.с.

 
Новите CASE IH Optum са оборудвани с 630 литров резорвоар за гориво, което позволява минимум 12 часа работа на полето без презареждане. Дългият работен ден на полето е с гарантиран комфорт от обезшумената луксозна кабина, която е оборудвана с кожени седалки с обдухване – предпочитана екстра за работа през лятото и подгряване – за работа в студените дни. Мултифункционалният джойстик и панелът за управление са запазени идентични с тези на останалите трактори Case IH, за да може операторът да се адаптира лесно. За ефективна работа през нощта Optum CVX са оборудвани с 3D LED светлини, които осветяват отлично във всички посоки. Изключително практично за фермерите е, че на предния навес са изкарани изходи за хидравликата, ISOBUS терминала и светлините. Важно е да се отбележи, че новият CASE IH Optum е изцяло съвместим с новият ISOBUS клас III.
 
 
Друга иновация при CASE IH Optum CVX е новият eVGT турбокомпресор, който е много по-ефективен от туин-турбо вариантите. Той доставя бързо и при ниски обороти, много повече мощност, което води до значителна икономия на гориво. В съчетание с двата ECO режима на интелигентната трансмисия, този трактор спестява значителни средства за гориво на фермерите.
 
 
CASE IH Optum CVX е оборудван и с новата система за бързо закачане на прикачен инвентар – Quick attach – категория III. Навесната система е с капацитет от 10 299 кг., а предният навес може да работи с инвентар с маса до 5 821 кг. Това също спестява време и средства при комбинирани агротехнически задачи. В допълнение тракторът може да бъде оборудван с ABS система за повече сигурност при транспорт, както и с новата CCLS хидравлична помпа с капацитет 220 л./мин. 

 
CASE IH Optum CVX са оборудвани с RTK система за прецизно земеделие, както и със системата AccuGuide и подготовка за телеметрика, които включват възможността за трансфер на файлове от различните землища. Те премахват нуждата от прехвърляне на данните с USB и позволяват трансфера на информацията да се осъществява посредством 3G връзка между офиса на фермата и трактора.
 
 
Повече информация за продуктите CASE IH можете да получите от Тайтън Машинъри България, в регионалните представителства в страната и на националния телефон: 0700 135 04.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug