Презентации на почвообработваща техника Papadopoulos организира Ником-М

Презентации на почвообработваща техника Papadopoulos организира Ником-М

 

 

Полеви презентации на почвообработваща техника Papadopoulos организира фирма Ником-М ООД съвместно с гръцкия производител "Papadpopoulos S.A.

 

През последните години почвообработващата техника с марка Papadopoulos стана все по-популярна сред българските фермери със своето високо качество, надеждност при работа и изключително конкурентни цени.

 

Първата презентация ще се проведена 03-и Август от 10 ч. - гр.Славяново, обл.Плевен, в землището на Ненови ООД. След това фирмата организира полева презентация на  05-и Август от 10 ч. - село Хърсово, обл.Разград в землището на Агротида ООД.

 

И на двете презентации ще бъдат представени следните земеделски машини :

 

Дискова „Х" брана тежък тип с валяк - DFXS 48

Това е един нов продукт на фирма PAPADOPOULOS SA.

X -образна дискова брана тежък тип, с усилена здравина на централната греда с размер 30 / 30 см. Работни дискове с диаметър Ф 660 мм. с 6 мм дебелина. Всеки диск е с индивидуален чистач. Използваните лагери са с висока здравина и издръжливост ( TIMKEN BEARING ).

Работната ширина на демонстрационната X -образна дискова брана е 6м и 20см и ще се агрегатира кък трактор с мощност 220 -280 к.с.

 

 

Дискова „V" брана тежък тип - DVTS 44

Супер тежък тип V-образна прикачна брана с усилено шаси и греда 30 / 30 см. Работни дискове с диаметър 660 мм. и 6 мм делелина. Всеки диск е с индивидуален чистач. Работната ширина на демонстрационния модел е 5м и 50см и се агрегатира към трактор с мощност 220 - 280 к.с. Модела е обурудван с хидравлично управление при работа и транспорт.

 

Дискова брана „DISCOPLUS R 600" с хидравлично сгъване

Дискова брана R600 е обурудвана с 48 на брой 2х2 диска с диаметър Ф610 мм , тегло 4000кг и валяк тип „клетка"и тип"спирала". Работната й ширина е 6 метра и се агрегатира към трактор с мощност 240 - 280 к.с. Централната греда е с размер 200х200х8 мм. Модела позволява широк избор на регулировка на работна дълбочина. Тук отново са използвани лагери с висока здравина и издръжливост ( TIMKEN BEARING ).

 

Дискова брана „DISCOPLUS М 400"

Дисковата брана М 400 е обурудвана с 32 на брой 2х2 диска с Ф560 мм, тегло 2000кг и валяк тип „клетка"и тип"спирала" Работната и ширина е 4 метра и се агрегатира към трактор с мощност 130 -160 к.с. Централната греда е с размер 150х150х8 мм. Както и при другите модели възможноста за регулировка на работната дълбочина и издръжливостта на лагерите са гарантирани.

 

Продълбочител тежък тип - RB 7

Моделите RB с 5 и 7 тела са предвидени за трактори с по-малка мощност от 100 - 180 к.с. като работната ширина на демонстрационния модел е 3 метра с тегло от 1000 кг.и необходима мощност 140-180к.с. Към инвентара е включен и двойно хидравличен шипов валяк за по-добро разбиване на буците. Специфична разлика от другите модели продълбочители са изпработените с закалена стомана HARDOX 400 продулбочавщи тела. Всяко тяло има защита при удар с камък. Моделът позволява продълбочаване на дълбочина 55 см .

 

Продълбочител супер тежък тип - RY 7

Разликата на модела RY от RB моделите е работната дълбочина, позволяваща да достигнете 65 см . Тук теглото на демонстрационния продълбочител със 7 тела е 1650 кг. и необходимата мощност на трактора трябва да бъде 180 - 240 к.с.

 

Продълбочител супер тежък тип - RY 9 с дисков валяк

Продълбочител с марка „PAPADOPOULOS" с работна ширина 4 метра, тегло от 2100кг. При демонстрирания продълбочител е прикрепен и дисков валяк тежък тип за по-добро разбиване и слягане на почвата. При така оборудван продълбочител необходимата мощност на трактора е 300 - 330 к.с.

 

Окопен култиватор с хидаравлично сгъване KSYR 700(компактор)

Изключително харесван продукт от клиентите на фирма „Ником-М" са култиваторите на PAPADOPOULOS. Демонстрационния модел е с рабтна ширина 7 метра и тегло 2500 кг. Оборудван е с подравняваща и разбиваща буците предна дъска, регулируем преден валяк и двойни валяци отзад . Използвани са двойно подсилени S - образни пружини , 58 на брой в модела. Агрегатира се към трактори с мощност 160 -200 к.с.

 

Сеялка GASPARDO "NINA 400"

Сеялна машина модел NINA  от ново поколение, е отговорът на високите изисквания и увеличеното търсене, която предлага множество решения, произлизащи от опростената, функционална конструкция на модела, превърнала се в компактност, здравина и достойна за доверие, наследено от нейните предшественици. Рационалната конструкция и качествените компоненти я превръщат в лесна за управление сеялна машина, която изисква много малка поддръжка. Освен многообразието от стандартни приложения, машината притежава богат асортимент от допълнителни части, които спомагат за успешното извършване на ежедневна работа, както и за постигане на най-добро, оптимално представяне на нейните качества при възможно най-лоши условия.

Предимства на сеялката :

Голям избор от валове за разпръскване на семена

Сменяеми 2-секторни валове за разпръскване на големи и малки семена

Поставки (контейнери) за разпръскване (отделяне) на семена

Предпазител за въртящият се, разделителен вал

Единичен диск с регулируема дълбочина на проникване

Твърда и устойчива вътрешна структура

Дълбочина на засаждане от 0 до 8 см

Самопочистваща функция - гарантирана дълготрайна смазка

 

© 2011 tractor.bg