Примекс отвори нов център в Пловдив и отпразнува 20 години на пазара

Примекс отвори нов център в Пловдив и отпразнува 20 години на пазара
Една от водещите компании в търговията с гуми в България отбеляза 20 години на пазара. Тържеството съвпадна с откриването на осмия център за гуми и сервиз в град Пловдив. Лентата прерязаха зам.-кметът на града Златин Велев и собственикът на компанията Георги Крумов. Това стана в присъствието на партньори, клиенти, доставчици и служители на фирмата. За успех на новия проект бе отслужен и водосвет.
 
Примекс е лидер на българския пазар във вноса и дистрибуцията на гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна и индустриална техника. Компанията е дългогодишен партньор на световноизвестни производители на гуми, сред които HankookGoodyearMichelinPirelliContinentalMatadorPetlas и други.
 
 
Примекс е първата фирма за гуми в България, която започва да предлага на клиентите си и монтажна услуга. Днес поддържа широка гама от монтажни и сервизни услуги във всички свои центрове в страната в София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Велико Търново, Русе и Добрич.
 
Компанията е първата в бранша, която въвежда специализиран софтуер за управление на бизнеса (ERP). Примекс е абсолютен лидер в България в производството на гуми студен регенерат за товарни автомобили. Компанията се управлява с помощта на автоматизиран склад с разпределение на гумите по локации, позволяващ бързо складиране и изваждане на стоката.
 
 
Примекс разполага със собствен кол център, обработващ своевременно всички клиентски запитвания. Служителите на Примекс днес са над 300. Компанията редовно инвестира в продуктови и технически обучения и програми за повишаване на квалификацията. 
 
„Горди сме с устойчивото развитие и успехите на компанията, които екипът ни постига и днес, следвайки най-високи стандарти. Основна наша цел и в бъдеще ще продължи да бъде повишаване нивото на услугата и удовлетвореността на нашите клиенти“, каза управителят на Примекс Георги Крумов.
 
 
Най-новият център Примекс е пример за вграждане на най-иновативните технологии и оборудване в услуга на крайните и корпоративните клиенти, което е утвърдена практика на компанията. Примекс Пловдив предлага пълна гама от гуми за леки, лекотоварни и товарни гуми, както и гуми за селскостопанска и индустриална техника.
 
В центъра се извършват услуги по регулиране на преден и заден мост, ремонт ходова част, подмяна на масла и филтри, смяна на ангренажни и пистови ремъци, смяна на съединител, машинно изправяне на джанти, сервизиране на климатични системи и други.
 
 
Примекс Пловдив се намира на бул. „Кукленско шосе“ 37 – 39 и е разположен върху площ от 14 000 кв.м.

Още информация можете да получите на сайта www.primex-bg.com

Добави коментар