Промоцени и изгоден лизинг за трактори LS пусна Сатнет (ВИДЕО)

Промоцени и изгоден лизинг за трактори LS пусна Сатнет (ВИДЕО)
Силно представяне на тракторите LS направи фирма Сатнет на изложението БATA AГРО Есен 2015. Фирмата представи пълната гама трактори на престижния южнокорейски завод LS, като постави акцент на най-продавания модел - универсалния модел U60, станал любим на българските овощари и новата I серия, подходяща за малките стопанства и зеленчукопроизводителите.
 
 
Както миналата година на БАТА АГРО, така и тази година, представяме отново универсалния модел U60, който е от универсалната серия на LS с кабина и без кабина. Тракторът, който виждате зад мен е U60 с кабина. Серията се характеризира с това, че е компактен трактор, но също така е и универсален, като кабината е филтрирана, климатизирана с добро обезшумяване и озвучаване. Кабината е филтрирана и климатизирана, удобна комфортна и ергономично проектирана за удобство на оператора, обясни Димитър Вангелов, управител на Сатнет.
 
 
Характерното за този трактор е, че 60 к.с. е среден клас мощностен диапазон, но навесната система е категория 2, което е едно голямо предимство и няма аналог на пазара за малък трактор с категория 2 навесна система. Двигателят е Mitsubishi. Като цяло представителите на серията са в диапазона 40, 50 и 60 к.с. Двигателят е с турбина и е изключително икономичен, което е характерно за японските двигатели, уточни още управителят на Сатнет.
 
 
Новото от тази година при LS е I серията. Тракторът е представител на малкия мощностен диапазон с мощности 28 и 38 к.с. На БАТА АГРО Сатнет представи модела R36i, който е 38 к.с. Тракторът се произвежда без кабина, като двигателят му също е Mitsubishi и е много икономичен.
 
 
Тракторът LS R36i е изключително компактен и е подходящ за работа вътре във фермите. Поради малкия си размер може да влиза в изключително тесни и ниски пространства, също така е подходящ за зеленчукопроизводство, за малки ферми. Скоростната кутия е с 16 скорости напред и 16 назад, което му дава едно предимство в сравнение с другите малки трактори на пазара за да извършва всякакви земеделски операции с лекота.
 
От Сатнет предлагат промоция при продажбата на трактори LS – отстъпка от цената в размер на 1000 лв. за всички трактори. Новите лизингови условия при закупуване на трактор са лихва 0.6%, когато тракторът се лизингова до 3 години и 2,6%, когато е до 5 години.
 
 
Повече информация за тракторите LS и лизинговите възможности за закупуване може да получите на телефон 0884666000 или на адрес в интернет www.lstractor.bg
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!