Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Пътуващото шоу на JCB и Оптиком премина през Северна България

Пътуващото шоу на JCB и Оптиком премина през Северна България

JCB 8250 Fastrac

 

Пътуващото шоу на Оптиком и JCB, което се проведе под мотото „Опитай силата на JCB", измина над 700 км. и събра над 800 души в четири точки на Северна България. Презентацията и тест-драйвовете на земеделските машини JCB започна от монтанското село Ерден, спря край гр. Искър, Плевенско, премина през Опака, Търговищко и завърши край село Мадара, Шуменско.

 

Това бе едно уникално шоу, което се провежда за първи път в България в сектора за земеделска техника и е по повод 20 годишнина на фирма Оптиком.

 

Над 800 фермери видяха и опитаха силата на машините JCB. Много шоу и специални умения демонстрираха операторите на машините JCB, които бяха дошли специално от Англия.

 

Състезания, тест - драйв-ове и много награди за фермерите бяха подготвили организаторите от фирма Оптиком. В организираните състезания и игри, бяха спечелени 4 броя GSM апарата JCB за работа в тежки условия, 4 умалени моделa на телескопичния товарач JCB 531-70 Agri, както и други над 100 поощрителни награди.

 

При последната спирка организаторите обещаха, че това не е последното посещение на камиона JCB в България и няма как да не дойде отново у нас при този огромен интерес, който събуди у фермерите.

 

Очаквайте ВИДЕО от Обиколката с камиона на JCB !

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug