Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Раздадоха наградите на Добрички панаир

Раздадоха наградите на Добрички панаир

“Раломекс” АД бе отличено с приза на “Добрички панаир” за български производител на селскостопанска техника. Дружеството от гр. Завет за втора поредна година печели приза от международното изложение “Селското стопанство и всичко за него”. Редовен участник е от 1997 г. “Раломекс” е първият български производител, получил европейски сертификат за качество. Произведената в Завет техника не отстъпва на вносната, а цените й са много по-конкурентни, заяви зам.-председателят на парламентараната комисия по земеделие Венцислав Върбанов, който връчи приза.

 В категорията “търговски представител на селскостопанска техника” бе отличен “Рапид КБ” ООД. Фирмата е вносител за България на комбайни и трактори CLAAS, сеялки и почвообработваща техника AMAZONE, плугове и почвообработващи машини GREGORIE BESON пръскачки за лозарството и овощарството BERTHOLD, силози за съхранение на зърно NEURO, мобилни и стационарни зърносушилни STELA,инсталации за производство на биогаз и оборудване на свинекомплекси TEWE ELECTRONIC, фуражо-раздаващи ремаркета STRAUTMANN, машини за горското стопанство VANDAELE, кардани, съединителни и навесни системи ALTERSCHEID,млековози JANSKY, специализирани хладилни камиони KIESLING.

Призът в раздел “ Растениевъдство” бе за “Суммитагро България” ЕООД – София с предмет на дейност внос и търговия с препарати за растителна защита.

“Агритоп” ЕООД – София бе отличената фирма в раздел “Животновъдство”. Фирмата е официален дистрибутор на световния лидер в областта на производството на млечни вани “Делавал”

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug