Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Разнообразен прикачен инвентар представи Kverneland на изложението EIMA 2012

Разнообразен прикачен инвентар представи Kverneland на изложението EIMA 2012

снимка: tractor.bg

Богата гама земеделски инвентар покриващ основните агро-технически мероприятия показа Kverneland на изложението EIMA 2012 в Италия.

 

Стърнищния култиватор Kverneland CLC Pro със 7 продълбочаващи органа предизвика интересът на фермерите. Той бе комбиниран с дискова брана и притъпкващ валяк. Всеки от продълбочителите е оборудван с 6-степенни амортисьорни държачи.

 

Посетителите на изложението видяха и различна версия на този култиватор с торовнасяне, който вместо с продълбочаващи органи, бе оборудван с двуредова дискова брана с работна ширина 5 метра.

 

Работната ширина на тези култиватори може да се регулира от 5 до 30 см. Те осигуряват отлично миксиране на почвата и се предлагат в модели с работна ширина от 3 до 7 метра. Подходящи са за трактори с мощност от 135 до 250 к.с.

 

Друг акцент на щанда на Kverneland беше и сеялката за окопни култури Accord с изсяващи модули Optimа HD със система за електронно задвижване и контрол на изсяването E-drive. Тази сеялка позволява изсяване върху растителни остатъци и се предлага в модели от 10 до 16 реда. Работната ширина е от 3 до 9,30 метра, а бункера за торовнасяне е с капацитет до 1650 литра. Сеитбените модули при тази сеялка позволяват смяната на дисковете за семена да се извършва без инструменти.

 

Системата E-drive дава уникални възможности на оператора. Освен прецизното изсяване, с нейна помощ може да се зададе желано междуредие, което да съответства на коловоз в нивата, в който последствие ще се движи пръскачка. E-drive модулът включва пълен електронен мониторинг на всички функции на машината; управлява се с тъч-скрийн дисплей и съвместим с ISOBUS терминал.

 

На EIMA 2012 бяха показани и новите модели навесни пръскачки Kverneland Rau iXter, които са с отличителен дизайн и впечатляващо високо качество на използваните компоненти. Тези пръскачки са с капацитет от 1000 до 1800 литра, като са оборудвани с иновативна система за очистване на резервоара за препарат, съвместими са с ISOBUS и са изключително лесни за управление от оператора в кабината на трактора.

 

Широко популярните в цяла Европа двудискови навесни торачки Kverneland също бяха представени на изложението. Моделът Exacta CL-EW е с обем 2000 литра и има компютърно управление, впосредством което по време на движение на трактора може да бъде задавана работна ширина на разпръскване до 28 метра, както и да се регулира нормата на торене.

 

За повече информация и цени на всички нови модели селскостопански машини с марката Kverneland, можете да се обръщате към търговските представителства на официалния вносител на марката у нас – Тайтън Машинъри България АД.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО:

 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
denis
на 21.12.2010 23:36:38
kazah li ve4e za tezi miska ferguson[:smoke:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug