Ремаркетата, необходими за Вашето рентабилно стопанство

Съкращаването на разходите във фермата зависи най-вече от новите технологии

  • 246
  • 0
  • Новини
Ремаркетата, необходими за Вашето рентабилно стопанство

Селското стопанство е сектор, който непрестанно се развива и внедрява нови технологии. Следвайки пулса на модерното време идва момент, в който всеки земеделец трябва да си зададе въпроса как да инвестира разумно, за да поддържа ефективен машинен парк. 

За да се редуцират разходите в стопанствата основен момент е инвестирането във здрави и ефективни машини, които водят до по-ниски разходи и по-висока производителност.

 

Високо технологични аератори за пасища Joskin от Агритоп

 

Години наред фирма Агритоп, заедно с белгийския производител на селскостопански ремаркета и цистерни Joskin, подпомагат дейността на българските земеделски производители и животновъди. 

 

 

Белгийските транспортни ремаркета Joskin са абсолютен световен лидер и заемат все по-голям пазарен дял в България. Предпочитани са заради своята здравина – машини, които не са боят от тежки натоварвания и са с дълъг експлоатационен живот. Високите технологии, които се използват при производството им са насочени към това те да са рентабилни и икономични -  използването на висококачествена стомана, с най добро съотношение между качество и тегло води до намаляване на празното тегло на машината, като в същото време се увеличава здравината. Следователно се транспортира повече полезен товар. Неслучайно мотото на компанията за транспортните им ремаркета е „Транспортирайте товар, а не стомана“.

 

 

Транспортните ремаркета Joskin, които са предназначени за дълги разстояния, са с усилено галванизирано шаси и имат усилващи елементи по цялата дължина на шасито.

 

Високият  комфорт при работа се постига благодарение на оборудването с двойна задна ос с пружинно окачване, което осигурява изключителен комфорт при транспортиране и висока издръжливост дори и при неравни терени. Ремаркетата с падащи бордове са компактни и лесни за модифициране. Когато страничните бордове са свалени, лесно можете да натоварите всякакъв вид товари. Също така, бордовете могат да бъдат оборудвани с удължители с височина 200 мм или 400 мм с цел допълнително увеличаване обема на ремаркето.

 

Ремаркетата се характеризират още с несравнима удароустойчивост и пълно поцинковане за по-дълъг живот.

 

 

Отговаряйки на постоянно еволюиращото се селско стопанство Joskin непрекъснато предлага иновации за повече функционалност и ефективност при работата. През 2013 г. Агритоп направи премиера на българския пазар на мултифункционалното ремарке Joskin Drakkar, с което компанията анонсира хидравличната си система. И то както всички транспортни ремаркета на белгийски гигант, освен за зърнопроизводителите, ремаркетата са подходящи за транспортиране на силаж и тор в животновъдните стопанства, за земна маса, пясък, камъни. Ремаркето може да бъде оборудвано с шнек. Той се задвижва от хидравлична помпа (150 л./мин.), но  също така може да се задвижва механично. Шнекът е монтиран на задната врата на ремаркето Drakkar и има диаметър от 500 mm, и дължина 4,6 метра. Тези характеристики дават възможност да се разтоварва 450 тона на час. Цялата система се контролира директно от кабината на трактора с монтиране на прилежащото контролно табло на ремаркето. 

 

 

В края на  2018 г. на фермерите се представи ремаркето за сух тор – Joskin Siroko, с иновативна рамка и шнекове за разпръскване. Тук особена роля играят и гумите на ремаркето, монтирани отстрани на корпуса. Те са с голям диаметър, което подобрява сцеплението и намалява утъпкването на почвата.

 

 

Този тип ремарке е правилният избор при мокри условия – едно от най-големите предизвикателства за селскостопанските машини на полето, заради причиняването на големи щети по посевите.

 

Повече информация за продуктите и услугите предлагани от фирма Агритоп може да получите в интернет на адрес www.agritop.bg или на телефон: 02 / 971 26 20

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар