Решения за безпроблемна жътва в тежки условия представи Тайтън Машинъри (ВИДЕО)

Решения за безпроблемна жътва в тежки условия представи Тайтън Машинъри (ВИДЕО)

Тайтън Машинъри България представи иновативни приспособления към хедери за жътва, които повишават добивите чрез система за обдухване. Интересът към тях при жътва на бобови култури е много голям, заради новите изисквания за засаждане на т.нар. „зелени култури“, сред които е соята.

 

Система за обдухване при жътва AWS бе показана за първи път в България от Тайтън Машинъри по време на изложението БАТА Агро – пролет. Зърнопроизводителите видяха комбинацията – житен хедер  CASE IH 3020 с работен захват 7,62 метра, с двустранно задвижване  и гъвкава ножова лента, управляема от кабината на комбайна с приспособление за обдухване AWS Air Reel.

 

 

Пред Трактор.БГ Йордан Райчев – продуктов мениджър комбайни Case IH сподели:

 „На тазгодишното издание на пролетното изложение Бата Агро в Стара Загора имаме удоволствието да представим един продукт , който да срещне изискването на нашите клиенти фермери относсно европейските директиви за зелена линия и поради това сме представили системата за обдухване на хедера, наречена Air Win System, който спомага за успешното прибиране на соя и съответно да намали загубите на вашите полета. По този начин ние успяваме да срещнем вашите очаквания и съответно да осигурим перфектната жътва на вашия комбайн, независимо от неговия род. Системата се агрегатира за всеки един хедер и е изключително адаптивна и лесна за работа с нея. „

 

 

Като взема под внимание тежката жътва през изминалата година, Тайтън Машинъри предлага на земеделските производители  обновеният високо продоктувен  хедер McDon  за предстоящата бяла жътва.

 

„Имаме и хедер McDon, който е с лентова технология на изнасяне на материала и увеличава производителността на машината с 20%, благодарение на високата работна скорост, която осигурява. Като се вземат предвид и миналогодишните условия, сме агрегатирали на комбайна Case IH 9230 вериги за решение при кални условия, които допринасят за успешното прибиране на реколтата и искаме да покажем до каква степен е гъвкава тази машина и, че може да влезе във всяко едно поле, в зависимост от условията на работа“, каза още Йордан Райчев.

 

 

От Тайтън Машинъри изтъкнаха, че новата серия комбайни Axial Flow 240  вече се предлага и на българския пазар, като своята официална премиера – флагмънът CASE IH 9240 ще направи на изложението Бата Агро през септември.

 

Новата серия Axial Flow 240  използва утвърдената вече повече от 10 години технология Axial Flow за вършитба с един ротор.

Значително е повишен приемателният капацитет при жътва, което позволява да се работи с големи хедери, както при прибиране на пшеница, така също на царевица и слънчоглед. По-високият капацитет на системата за вършитба позволяват по-качествено и бързо очистване на зърното при загуби под 0.01%, което гарантира повече печалба за зърнопроизводителите.

 

 

Тайтън Машинъри подчертаха, че са готови и със специални пакетни предложения за покупка на комбайни с марката Case, които могат да бъдат дооборудвани, както със специално добрани гумено –верижни модули така и  с иновативните приспособления за жътва с обдухване – AWS Air Reel Systems или високопроизводителният лентов хедер McDon, които дават гаранция за безпроблемна жътва, независимо от условията на времето.

 

Детайлна информация и подробна консултация можете да получите от регионалните представителства на официалния вносител Тайтън Машинъри България АД, както и в интернет на адрес: www. titanmachinery.bg  или  на националния номер : 0700-135-04


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!