Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Римекс 1 Холдинг АД откри нова база в София

Римекс 1 Холдинг АД откри нова база в София

Римекс 1 Холдинг АД откри нова търговска база в София. Официалният вносител за България на CASE организира вчера празнична сбирка в ресторант Капри в столицата, на която присъстваха служители на фирмата, партньори и клиенти от всички краища на България.

РИМЕКС 1 – Холдинг АД  е специализирана в продажби на земеделска и строителна техника, масла, филтри, резервни части и сервизно обслужване. Компанията има девет бази в страната, покриващи най-важните селскостопански региони и поддържащи добри контакти с най-големите строителни и минни компании.

Новата бизнес сграда на Римекс се намира в квартал „Слатина” на ул. Проф. „Цветан Лазаров” 13, тържище Слатина – Булгарплод.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug